Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp nebūs pieejams Windows Phone, vecākām Android un iOS versijām

    Jaunākie raksti

    WhatsApp tikko izziņojis, ka šī gada 31. decembrī saziņas serviss nebūs vairs pieejams Windows Phone viedtālruņiem, kā arī WhatsApp atteiksies no vecāku Android un iOS operētājsistēmu versiju uzturēšanas.

    WhatsApp uzsver, ka Windows Phone atbalsts tiek pārtraukts tāpēc, ka pats Microsoft paziņojis par atteikšanos no Windows Phone uzturēšanas līdz ar šī gada 10. decembri. Protams, WhatsApp šoreiz izmanto Microsoft atteikšanos no Windows Phone uzturēšanas par lielisku iemeslu darīt kaut ko mazāk, bet jāsaprot, ka Google savas padzīvojušās Android versijas uztur vēl mazāk, lai neteiktu, ka nemaz.

    Reklāma

    No 2020. gada 1. februāra WhatsApp nedarbosies Android 2.3.7 un vecākās operētājsistēmu versijās, kā arī WhatsApp nebūs izmantojams kopā ar iOS 7 vai vecākām versijām. Vecākās Android un iOS versijās daļa no WhatsApp iespējām pārtrauks strādāt arī pirms noteiktā termiņa, kā arī var nebūt iespējams piereģistrēt esošu lietotāja kontu jau esošā novecojušā ierīcē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.05.2019 13:46

    Lai arī pirms mēneša iegādājos jaunu Lumia 950XL, šis varētu būt iemesls, lai piespiedu kārtā atteiktos no WP lietošanas.. bet kā nopratu no WP Central, tad no brīža kad tiks izbeigts šis atbalsts, vēl kādu brīdi varēs lietot, nu, turpināšu lietot līdz, kamēr vien varēs izmantot WhatsApp

    Kursors.lv
    09.05.2019 14:00
    Reply to  Vilnis

    Oho, kāda eksotiska izvēle 2019. gada sākumā. Kāpēc izvēlējies tieši šādas (mirušas) platformas ierīci?

    09.05.2019 17:22

    par to jau Kursorā esmu gana daudz rakstījis, ir iegādāti un lietoti Android aparāti, arī Apple pamēģināti, bet WP ar tajā iekļautajiem servisiem, priekš manis ir visērtākā OS. Pirms mēneša nospēra esošo Lumia XL, un lēmumu par jauna telefona izvēli bija pieņemt diezgan viegli, par laimi Amazon vēl iespējams atrast jaunus Windows telefonus :) protams rēķinājos, ka tieši Whatsapp bans varētu piespiest mainīt platformu, bet kamēr vien to varēs, tik ilgi turpināšu baudīt WP :)

    Reklāma