Web Analytics
More
    Reklāma

    Vēl tikai dažas dienas Windows 10 atjauninājums pieejams bez maksas

    Jaunākie raksti

    Microsoft tik ļoti vēlējās iegūt vērā ņemamu Windows 10 lietotāju skaitu, ka esošiem Windows 7 un Windows 8 lietotājiem to atļāva iegūt bez maksas kā oficiālu atjauninājumu. Visām sistēmām brīvi pieejama Windows 10 atjaunināšana bez maksas vairs nav pieejama kopš 29. jūlija. Bet Microsoft Windows 10 atjaunināšana bez maksas ir atļauta palīgtehnoloģiju lietotājiem tikai līdz šī gada beigām.

    Paziņots, ka Windows 7 atbalsts tiks pārtraukts 2020. gadā, bet Windows 8.1 – 2023. gadā. Abām operētājsistēmām Microsoft jau šobrīd liedz atjauninājumus, ja izmanto jaunos Intel Kaby Lake un AMD Ryzen vai Bristol Ridge procesorus.

    Reklāma

    Ja lietotājs izmanto palīgtehnoloģijas, pastāv iespēja jaunināt Windows 7, 8 vai 8.1 uz Windows 10 operētājsistēmu bez maksas. Microsoft joprojām pilnveido Windows 10 pieredzi cilvēkiem, kuri izmanto šīs tehnoloģijas. Šī ir šobrīd pēdējā iespēja iegūt Windows 10 operētājsistēmu bez maksas.

    Microsoft nav pārlieku konkrēts aprakstot, kādas tieši palīgtehnoloģijas cilvēkam ir jāizmanto, lai kvalificētos Windows 10 atjaunināšanai bez maksas, tāpēc šī nelielā krāpniecība ir pēdējā laikā ļoti populāra. Microsoft atbalstīto “palīgtehnoloģiju” sarakstā bija pat tādas iespējas kā Cortana izmantošana, dažādu pogu kombināciju izmantošana un Windows iebūvētā palielināmā stikla lietotne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma