Web Analytics
More
    Reklāma

    “Solos” piesaka konkurenci “Meta” un izlaiž viedās brilles ar integrētu “ChatGPT-4o” asistentu

    Jaunākie raksti

    Aizvadītās nedēļas piektdienā uzņēmums “Solos” izziņoja savas viedās brilles “AirGo Vision”. Īpašas tās padara fakts, ka tās ir pirmās gudrās brilles ar integrētu jaunāko “OpenAI” mākslīgā intelekta (MI) modeli “GPT-4o” un līdz ar to sastādīs ļoti nopietnu konkurenci “Ray-Ban Meta” viedajām brillēm.

    Šī gada sākumā “Solos AirGo 3” viedās brilles saņēma “ChatGPT” funkcijas, tostarp iespēju tulkot runu uz un no lietotāja izvēlētās valodas, izmantojot iebūvēto mikrofonu un skaļruņus. Tagad uzņēmums nācis klajā ar jaunāko šo briļļu versiju, kas piedāvā vēl bagātīgāku funkciju klāstu.

    Reklāma

    Jaunākais “Solos AirGo 3” gudro briļļu modelis aprīkots ar “Chat GPT-4o”, kas sniedz krietni labākas iespējas teksta, attēla, kā arī audio ziņā. Tāpat šajā ierīcē iebūvēta kamera un LED rāmji, lai gan uzņēmums norāda, ka šo briļļu “mērķis ir nodrošināt patērētājiem gan izvēli, gan privātumu.” Piemēram, lietotājiem ir iespēja izvēlēties, kad un kā vēlas izmantot savu priekšējo kameru. Kad lietotājs atsakās no priekšējās kameras lietošanas, brilles turpinās uzturēt visas viedās funkcijas, izņemot kameru.

    Runājot par funkcijām, “AirGo Vision” viedās brilles sniedz reāllaika informāciju, pamatojoties uz to, uz ko lietotājs skatās, neatkarīgi no tā, vai tie ir cilvēki vai objekti.  Līdzīgi kā “Meta” viedās brilles, arī “AirGo Vision” var arī uzņemt fotoattēlus, atrodoties ceļā. Tāpat lietotāji var pat izsekot vizuālajam progresam un nākamajiem soļiem, veicot tādas darbības kā ēdiena gatavošana, mājas uzlabošana un iepirkšanās.

    Zināms, ka briļļu cena sasniegs 249 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rambo5
    01.07.2024 18:01

    Žēl ka tikai US un Kanāda. Man vajag viņas…

    Reklāma