Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Gemini” digitālais asistents palīdzēs rakstīt un veidot e-pastu kopsavilkumus

    Jaunākie raksti

    Aprīlī “Google” savā pakalpojumā “Gmail” sāka ieviest dažādas mākslīgā intelekta (MI) funkcijas, tostarp e-pastu kopsavilkumus. Tagad uzņēmums ir krietni izvērsis šīs funkcionalitātes pieejamību un paziņojis, ka tā digitālais asistents “Gemini AI” pieejams gan “Gmail” tīmekļa, gan mobilajā versijā un piedāvās lietotājiem virkni MI funkciju e-pastu rakstīšanai un apkopošanai.

    Viens no lielākajiem jaunumiem ir tāds, ka e-pasta satura apkopošana tagad ir pieejama gan “iOS”, gan “Android” ierīcēs. Ar “Gemini” asistenta palīdzību lietotājs varēs gan ātri apkopot garus e-pastus, gan uzģenerēt atbildi. Tāpat MI palīgs ļaus uzdot jautājumus un sameklēs nepieciešamo informāciju no “Gmail” iesūtnes vai “Google Drive” failiem.

    Reklāma

    Būtiski, ka “Gmail” lietotājiem palīdzēs “Google” jaunākais MI modelis “Gemini 1.5 Pro”. Salīdzinot ar iepriekšējo versiju, tam ir trīs galvenie uzlabojumi: krietni lielāka atmiņa un spēja atcerēties lielāku sarunas kontekstu, dziļāka informācijas izpratne un īpaši ātrs vaicājuma apstrādes laiks.

    “Gmail” tīmekļa versijā “Gemini” atradīsi sānjoslā labajā pusē, blakus e-pastiem. No turienes lietotājs varēs izvēlēties kādu no vairākām iespējām, piemēram, apkopot e-pasta ziņojumu, izvēlēties ieteikto atbildi e-pastam, uzdot jautājumus “Gemini” u.c. Savukārt mobilajās ierīcēs šo digitālo asistentu varēs atrast e-pasta ziņojumu augšdaļā.

    Būtiski norādīt, ka vismaz sākotnēji šīs “Google Gemini” digitālā asistenta iespējas varēs izmantot “Google Workspace” lietotāji ar konkrētiem abonēšanas plāniem: “Google One AI Premium”, “Gemini Business/Enterprise” vai “Gemini Education/Education Premium”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma