Web Analytics
More
    Reklāma

    Globāli pieejama “ChatGPT” lietotne “Mac” datoriem

    Jaunākie raksti

    Maija vidū “OpenAI” beidzot izlaida “ChatGPT” darbavirsmas lietotni “Mac” datoriem. Sākotnēji tā bija pieejama “ChatGPT Plus” abonentiem. Tagad uzņēmums paziņojis, ka tā tērzēšanas robots pieejams gandrīz visiem “Mac” lietotājiem. Lietotni vari lejuplādēt šeit.

    “OpenAI” skaidro, ka “ChatGPT” lietotne “Mac” datoros paredzēta, lai lietotājiem būtu vieglāk piekļūt čatbotam un uzdot jautājumus, piemēram, par e-pastu, ekrānuzņēmumiem, vietnēm un saturu “Mac” datorā. Kad “ChatGPT” lietotne veiksmīgi instalēta datorā, atliek nospiest taustiņu kombināciju Option + Space, lai sāktu sarunu ar robotu.

    Reklāma


    Uzņēmums arī norāda, ka “ChatGPT” lietojumprogrammā “Mac” datoriem iestrādāts “Voice Mode” jeb balss režīms sarunām ar čatbotu, funkcija, kas ļauj sameklēt vajadzīgo informāciju iepriekšējās sarunu sesijās un citas iespējas. “OpenAI” arī atgādina, ka “ChatGPT” izmantošanai “Mac” datoros vairs nav nepieciešams “ChatGPT Plus” abonements.

    Jāatzīmē, ka ne visi “Mac” lietotāji varēs instalēt “ChatGPT” lietotni. “OpenAI” atzīmē, ka šī iespēja attiecas uz “Apple Silicon Mac” datoru īpašniekiem. Tāpat ierīcē jābūt instalētai “macOS Sonoma” vai jaunākai operētājsistēmas versijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AppleFan
    27.06.2024 16:37

    Vismaz OpenAI parūpējas par to lai Mac datoros būtu ērti pieejams AI. Jo izskatās ka par ar jauno macOS, AI jaunās fīčas mūsu platuma grādos tik ātri nebūs… :D

    Reklāma