Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” izstrādā tērzēšanas čatbotus, kuru pamatā būs slavenības un influenceri

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) čatboti daudzos servisos sāk kļūt par ikdienu un lietotāja palīgu dažādos jautājumos. Arī “Google” nolēmusi vairāk fokusēties uz MI tērzēšanas robotiem un paziņojusi, ka veido jaunus čatbotus, kuru pamatā ir slavenības un populāri “YouTube” influenceri.

    Ziņots, ka “Google” mēģina izveidot partnerattiecības ar influenceriem un slavenībām, kā arī strādā pie funkcijas, kas ļaus interesentiem izveidot savus tērzēšanas robotus, balstoties uz to personības un izskata aprakstu. Līdzīgu iespēju šobrīd jau piedāvā uzņēmums “Character.ai”. Jāatzīmē, ka šos čatbotus darbinās “Google” izstrādātā “Gemini” lielo valodu modeļu saime.

    Reklāma

    Pagaidām vēl nav skaidrs, ar kurām slavenībām vai influenceriem “Google” varētu sadarboties. Piemēram, “Meta” tērzēšanas robotu pamatā ir tādas personības kā “TikTok” zvaigzne Charli D’Amelio, “YouTube” plaši zināmais Mr. Beast, kā arī Snoop Doog, Toms Breidijs, Paris Hiltone u.c. slavenības. Savukārt “Character.ai” piedāvā izveidot MI čatbotus, kuru pamatā ir politiķi, filozofi, izdomāti varoņi un pat priekšmeti, piemēram, siera gabals.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.06.2024 19:03

    Vai Clippy būs?

    Reklāma