Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” atkal mēģina kopēt “Instagram”, šoreiz ar lietotni “Whee”

    Jaunākie raksti

    Video kopīgošanas platforma “TikTok” jau atkal mēģina kopēt “Instagram”. Aprīlī “TikTok” izlaida tai ļoti līdzīgo attēlu kopīgošanas lietotni “TikTok Notes”. Taču šķiet, ka ar to “TikTok” nav gana, jo nupat iepazīstinājis ar vēl vienu “Instagram” kopiju – “Whee”.

    “TikTok” skaidri pozicionē “Whee” kā lietotni fotoattēlu kopīgošanai tikai ar pašiem tuvākajiem draugiem. Uzņēmums norāda, ka lietotājiem būs iespēja “uzņemt un kopīgot reālās dzīves attēlus, kurus var redzēt tikai draugi, šādā veidā iedrošinot parādīt savu autentisko es”. Tāpat uzsvērts, ka “”Whee” būs labākā vieta, kur savos dzīves mirkļos dalīties ar tuviem draugiem”.

    Reklāma

    Avots: Whee

    Norādīts, ka jaunā attēlu kopīgošanas lietotne “Whee” darbojas “Android” ierīcēs un ir pieejama “vairāk nekā desmit valstīs”, bet ne ASV. Tāpat izskatās, ka pagaidām lietotne nav atrodama “App Store” un līdz ar to nav pieejama “iOS” ierīcēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    24.06.2024 14:19

    Jā, ķīnas komunistiskajai partijai vajag patiesākus, intīmākus attēlusu, ar kuriem cilvēki nedalās parastos soc tīklos. Grib pamatīgi iepazīt rietumus. P.S- pašā Ķīnas mainland šo arī nevar lietot. Diez kapēc 🙈

    Reklāma