Web Analytics
More
    Reklāma

    Nopludināts attēls liecina, ka “Galaxy Ring” uzlādes kārba izskatīsies pēc saderināšanas gredzena kastītes

    Jaunākie raksti

    Straujiem soļiem tuvojoties “Samsung” vasaras produktu prezentācijai, kas plānota 10. jūlijā, arvien aktīvāk parādās dažādas baumas un nopludināti attēli par gaidāmajām ierīcēm. Neskatoties uz nesaskaņām ar “Oura”, šķiet, ka šajā pasākumā “Samsung” tomēr prezentēs arī viedo gredzenu “Galaxy Ring“. Varētu teikt, ka tā ir viena no gada apspriestākajām ierīcēm, par ko liecina arī jaunākais nopludinātais attēls. Tajā redzama “Galaxy Ring” uzlādes kārba, kas izskatās ļoti līdzīgi saderināšanās gredzena kastītei.

    Reģionā pazīstamais ierīču informācijas nopludinātājs Ice Universe Ķīnas sociālo mediju vietnē “Weibo” ievietoja attēlu, kurā redzams, kā varētu izskatīties “Galaxy Ring” uzlādes kārbiņa. Kā redzams, tā ļoti atgādina saderināšanās gredzena stila kastīti ar eņģēm.

    Reklāma

    Vienlaikus šī uzlādes kārbiņa ir līdzīga tai, ko izmanto “Samsung Galaxy Buds 2 Pro” austiņām. Lielākā atšķirība ir uzlādes mehānismā. Austiņu kārbiņā iestrādāti magnēti, pie kuriem tās piestiprinās un uzlādējas. Tikmēr augstāk esošajā attēlā redzams, ka “Galaxy Ring” uzlādes kārbiņā ir iestrādāts uzlādes bloks, ko gredzens var apņemt un savienoties ar uzlādes tapām. Tāpat paredzēts, ka augšējais riņķis informēs par uzlādes statusu.

    Tāpat paredzams, ka kārbiņas aizmugurē būs USB-C pieslēgvieta, kā arī tā būs pieejama vairākās krāsās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ilze
    21.06.2024 13:07

    Ideāli, vairs nevajadzēs izvēlēties laulības gredzenu, visiem viena standarta.

    Reklāma