Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft Flight Simulator” videospēles jaunā versija tiks izlaista 19. novembrī

    Jaunākie raksti

    Šī nedēļa nav tikai aktīva Apple frontē, bet arī Microsoft izziņo dažādus ar videospēlēm un spēļu konsolēm saistītus jaunumus. Tagad oficiāli zināms, ka “Microsoft Flight Simulator 2024” jaunākā spēles versija gaidāma 19. novembrī.

    Tieši pirms gada Asobo Studios izziņoja dažādus uzlabojumus iepriekšējai “Microsoft Flight Simulator 2020” versijai, bet tagad jau oficiāli izziņota jaunā galvenā spēles versijas. Šī gada 19. novembrī tā būs pieejama gan Xbox Series S/X spēļu konsolēm, kā arī Windows darbinātajos datoros caur Steam plaformu.

    Reklāma

    Pēc Microsoft teiktā, šī spēles versija sniegs līdz šim plašāko lidošanas pieredzi, jo būs pieejami ļoti daudz dažādi lidaparāti, kā arī iespējams izspēlēt dažādas lidošanas pieredzes sākot no komerciālajiem lidojumiem līdz Red Bull lidmašīnu sacensībām. Tam visam pa virsu tieši skats pa logu būs līdz šim iespaidīgākais, maksimāli precīzi attēlojot mūsu planētu Zemi.

    Jāsaka, ka reklāmas video ir pietiekami aizraujošs un baudāms, bet skaidrs, ka lai tādā līmenī spētu to visu baudīt un pārvaldīt, būt nepieciešams pietiekami ilgs lidošanas laiks. Būs interesanti redzēt, cik lielu popularitāti iegūs jaunā franšīzes spēles, jo iepriekšējai bija ļoti labas atsauksmes, kā arī tā aizņēma ļoti daudz vietas.

    Vai mūsu lasītāju vidū ir kāds “Microsoft Flight Simulator” fans un baudītājs?

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nostradams
    26.06.2024 12:23

    Kaut kas man liek domāt, ka līdz ar šīs spēles iznākšanu – EK uzradīsies visādi “labdari”, kuri sacels brēku par konkurences ierobežošanu tikai dēļ tā, ka spēle ir pieejama tikai xbox/pc platformās.

    Reklāma