Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunāko “Microsoft Flight Simulator” ir spēlējuši jau 10 miljoni digitālo pilotu

    Jaunākie raksti

    Videospēle “Microsoft Flight Simulator” pēdējā versija tika izlaista pirms diviem gadiem, un šajā laikā tajā lidojuši jau 10 miljoni pilotu jeb spēlētāju. Tas ir diezgan liels spēlētāju skaits vienam no populārākajiem videospēļu simulatoriem.

    Iegūtais spēlētāju daudzums ir par visiem Xbox Series S/X un datoru spēlmaņiem, kas videospēli iegādājušies Xbox Cloud Gaming un Steam platformās. Šo divu gadu laikā jau izlaisti 27 uzlabojumi, norādot uz Microsoft vēlmi turpināt attīstīt spēli un lietotāju pieredzi. Šie 10 miljoni spēlētāji šajā laikā ir lidojuši 500 miljonu reižu kopā nolidojot 6,4 miljardus kilometrus. To var pielīdzināt 200 ceļojumiem apkārt saulei.

    Reklāma

    Pēdējais atjauninājums ir rupējies par spēles kvalitāti tiem spēlētājiem, kuri bauda datoriem paredzēto spēles versiju. Piemēram, DirectX 12 atbalsts ļaus izmantot mazāk VRAM, lai darbinātu spēli. Pavisam nesen tika izlaists spēles 40 gadu jubiles atjauninājums, kas atkal pēc 16 gadu pārtraukuma spēlētājiem ļauj lidot ar helikopteriem. Šo noteikti var dēvēt par vienu no pēdējo gadu veiksmīgākajām Microsoft spēlēm.

    AvotsGuru3D
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma