Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunajā “Microsoft Flight Simulator” iespējams palaist pirmās spēles versijas

    Jaunākie raksti

    Lidošanas simulatora videospēlei “Microsoft Flight Simulator“, nesen iznāca 40. gadu jubilejas versija, kurā acīgākie spēles fani pamanījušies atrast iespēju uzspēlēt videospēles pirmos izlaidumus/izdevumus?

    Par šādu slēpto spēles iespēju jeb angliski saucamo easter egg ziņojis kāds spēlētājs sociālajā platformā Reddit. Lai palaistu vecāka izlaiduma “Microsoft Flight Simulator”, sākumā būs jāizvēlas noteikta tipa lidmašīna, proti, DA62, tad vajadzēs nomainït redzamības skatu, kurā redzama visa lidmašīnas vadības konsole. Pēc tam uz tās nepieciešams ieslēgt ELT sistēmu, kas ieslēgs vecākās simulācijas versijas.

    Reklāma

    Šādā spēles režīmā varēs izvēlēties “Microsoft Flight Simulator” versijas 1, 2, 3 un 4. Attiecīgi pašas pirmās simulatora versijas, lai atgrieztos 40 gadus senā pagātnē. Protams, šīs spēles darbosies tāpat kā jaunākā “Microsoft Flight Simulator” versija, ļaujot palaist vienu spēli otrā. Līdzīga situācija ir bijusi ar videospēli “Doom“, kad to varēja palaist caur “Minecraft”.

    Avots: Reddit

    Neskaitot šo mazo ķirsīti uz putukrējuma kvēlajiem faniem, lielākais ieguvums no jaunā spēles atjauninājuma ir iespēja atkal lidot gan ar helikopteriem, gan planieriem. Tas pavērs vēl plašākas iespējas baudīt šo lidošanas simulatoru, un atrast īsto pārvietošanās līdzekli katra spēlētāja gaumei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma