Web Analytics
More
    Reklāma

    Videopēlē Minecraft iespējams spēlēt leģendāro Doom

    Jaunākie raksti

    Arī es savu videospēļu pirmo pieredzi ieguvu ar šaušanas žanra spēli Doom, kuru noteikti jau var ielikt kategorijā leģendārākās un populārākās videospēles, un tās kulta statuss entuziastiem ļāvis mēģināt to spēlēt no ļoti dažādām ierīcēm. Tagad kārta to darīt, atrodoties videospēlē Minecraft.

    Kāds lietotājs sociālajā tīklā Reddit nodemonstrējis, kā viņš spēlē Minecraft pieiet pie kvadrātaina datora un uzsāk spēlēt klasisko Doom. Zinot šīs spēles grafiku, tad tā vienkārši lieliski iederas Minecraft kantainajā stilā, taču uzsvars ir uz šo iespēju palaist citu spēli esot citā spēlē.

    Reklāma

    To darīt ļauj speciālais Minecraft spēles režīms, ar kura palīdzību ir iespējams uzbūvēt datoru ar atbilstošajām komponentēm, lai tiktu pie tām, ar speciālo ierīci nepieciešams pieslēgties satelītam, lai tās iegādātos. Satelīts Minecraft pasauli apriņķo piecas reizes dienā. Pēc tam ir nepieciešams iegūt virtuālo disku un reālu datora korpusu, kuru novietot spēlē, pēc tam jau notiek dažādas modifikācijas, kā operētājsistēmas ieinstalēšana un virtuālās mašīnas izmantošana, ļauj nokļūt līdz Doom palaišanai.

    Doom līdz šim ir spēlēts uz tādiem objektiem kā klavieres, printeris, bankomāts, MP3 atskaņotājs, fotokamera u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    azad
    30.07.2020 15:05

    Esmu dažas reizes kaut kādus video redzējis ar šo … Es nesaprotu kā kaut kas tāds var interesēt un kā ko tādu var izdomāt. Tā tak ir degradācija. Tad jau tetris un bombermans ir ar kādu jēgu vismaz. Tas pats ar multenēm, kaut kādi šķībi personāži sazīmēti, staigā, dara kaut kādas muļķības, ko tas bērnam māca. Bet ja piķis ripo tas jau galvenais:D

    azad
    30.07.2020 16:42

    Teksta uzdevumi attīsta domāšanu, šī kvadtātainā hu… tikai degradē.

    Krotow
    30.07.2020 17:24
    Reply to  azad

    Ja spēlētājs nav apdalīts ar iedvesmu un pietiek pacietības, Minecraft pārvēršas par vienkāršu un viegli lietojamu konstrukciju prototipēšanas instrumentu. Radu bērns pēdējā gadā tur vairs nemaisās pa serveru kaujām, bet vnk būvē mājas ar visu apkārt esošo infrastruktūru. Nu jau izdodas diezgan profesionāli. Ir pat doma iepazīstināt viņu ar SketchUp un FreeCAD.

    azad
    30.07.2020 19:27
    Reply to  Krotow

    Un ko tad viņš no šīs spēles saņems būvnieka licenci? Izies sētā un spēs ko uzbūvēt?
    Esmu izgājis daudzas kara spēles, arī uzskatu, ka esmu iepazinies ar taktiskajiem plāniem, ieročiem. Praktiski esmu karavīrs.

    KKTK
    30.07.2020 16:16

    Gaidu, kad uz tā virtuālā VM uzinstalē browseri un atvērs p***hub.com :D

    Reklāma