Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo Switch 2 spēļu konsole tiks izziņota līdz 2025. gada pavasarim

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Nintendo ir apstiprinājis, ka ne vēlāk kā 2025. gada 31. martā tiks izziņota nākamās paaudzes Nintendo Switch 2 pārnēsājamā spēļu konsole.

    Pirmā Nintendo Switch konsole tika izziņota 2015. gadā, un gaidot jaunās versijas iznākšanu, būs pagājuši apaļi 10 gadi. Šī informācija nākusi klajā saistībā ar pirmā ceturkšņa finanšu rezultātiem, jo pats uzņēmums norāda, ka pārdošanas apjomu samazināšanās iet kopā ar gaidāmo nākamās paaudzes konsoli.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka šajā fiskālajā gadā uzņēmumam izdosies pārdot 13.5 miljonus Switch konsoļu, salīdzinot ar 15.7 miljoniem 2023. gadā. Līdz ar to attiecīgi samazināsies arī apgrozījums un ieņēmumi. Tomēr Nintendo norāda, ka aktīvo lietotāju bāze ir ļoti stabila. Proti, tieši no 2023. gada aprīlim līdz 2024. gada martam fiksēti 123 miljoni spēlētāju, kas lielākais skaits līdz šim.

    Pēdējais Nintendo Switch uzlabojums notika 2021. gadā, kad konsole saņēma OLED ekrānu, tomēr visādi citādi tā nav krasi mainījusies šo deviņu gadā laikā. Uzņēmuma mērķis ir, lai katrā mājā būsu vismaz viena šāda spēļu konsole. Pie lieliskiem nosacījumiem, tā varētu būt katra cilvēka īpašumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma