Web Analytics
More
    Reklāma

    Pašmāju uzņēmuma “Estoty” radīta spēle “My Little Universe” nu pieejama arī Nintendo Switch un datora versijā

    Jaunākie raksti

    Latvijas uzņēmums “Estoty” no 5. oktobra laidis klajā videospēles “My Little Universe” Nintendo Switch un PC/MAC Steam versijas. Šī spēle jau apbūrusi entuziastus visā pasaulē un lejuplādēta miljonos viedierīču. 2021.gadā spēle saņēmusi Latvijas gada balvu kā labākā viedtālruņu spēle.

    Lielākais spēļu izstrādātājs Latvijā “Estoty” no oktobra sākuma piedāvā videospēles “My Little Universe” Nintendo Switch un PC/MAC Steam versijas. Līdz šim videospēle bija pieejama mobilajās ierīcēs gan Android, gan IOS lietotājiem, taču raugoties uz spēles milzīgajiem panākumiem, tās izstrādātāji strādājuši pie jaunu spēļu platformu apgūšanas, kas jau pieejama Nintendo Switch un Steam interneta platformās. “Šī spēle aizrāvusi videospēļu cienītājus visā pasaulē un īsā laika posmā no izstrādātāja Estoty un izdevēja SayGames tikusi lejuplādēta vairāk nekā 40 miljonos mobilo ierīču. Pateicoties mobilo tehnoloģiju attīstībai, viedtālruņi ir kļuvuši par mūsu ikdienu un ir ļoti veiktspējīgi, kas savukārt ir pavēris durvis spēļu satura dažādībai. Lai arī mobilajās iekārtās ir nonākušas tādas spēles, kas agrāk bija paredzētas tikai datoriem vai konsolēm, datorspēļu popularitāte nav mazinājusies, tāpēc, domājot par lietotāju ērtībām, mēs apguvām jaunas platformas tā iemesla dēļ, ka spēlei bija labi panākumi mobilajās platformās un vēlējāmies pašu spēli pielāgot, uzlabot un izlaist citai auditorijai uz PC un Nintendo.” stāsta Estoty Riga izpilddirektors Dāvis Toliašvili.

    Reklāma

    “My Little Universe” ir veselas pasaules veidošanas piedzīvojums, kas rada jautru un intuitīvu spēles pieredzi ar pārsteidzošiem vizuāliem materiāliem un aizraujošu spēles mehāniku. Spēles gaitā tiek piedāvāta iespēja veidot hromatiskus kontinentus deviņās pasaulēs un veidojot dažādus scenārijus, atklājot visumu ar neizmantotu potenciālu kā vientuļam pētniekam vai kā zinātkāru kosmosa pētnieku grupai. Tās ir tikai dažas no iespējām, ko piedāvā “My Little Universe”. Kopā ar draugiem klātienē, vai tiešsaistes režīmā kopā vairākiem spēlētajiem, izmantojot Steam spēli, ikkatram tas būs aizraujošs piedzīvojums, būvējot savu perfekto mazo visumu.

    “Estoty” ir lielākais spēļu izstrādātājs Latvijā, kas ir radījis spēles mobilajiem telefoniem, datoriem, konsolēm, kā arī virtuālās realitātes ierīcēm. “Estoty” panākumus atspoguļo vairāk nekā 1,5 miljardi lejupielāžu dažādās platformās un vairāk nekā 15 TOP spēļu lietotņu veikalos. Kopumā izstrādātas vairāk kā 50 spēles un iegūti dažādi apbalvojumi vietēja un starptautiska mēroga konkursos. Pašmāju uzņēmums savu darbību aizsācis ar spēli “2048”, kas lejupielādēta vairāk nekā 50 miljonus reižu. “Estoty” darbojas “hybrid-casual” spēļu segmentā, taču strādā arī pie citu platformu spēlēm, tai skaitā Nintendo, Steam un Meta. Uzņēmums “Estoty” dibināts 2012. gadā, Rīgā. Drīz pēc tam, 2014. gadā, atvērta studija Viļņā un 2018. gadā studija atsāka darboties Rīgā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma