Web Analytics
More
    Reklāma

    Stīva Džobsa vizītkarte pārdota par vairāk nekā 180 000 dolāru

    Jaunākie raksti

    Ik pa laikam notiek dažādas izsoles, kurās lielākie fani var iegādāties dažādas “Apple” senlietas, piemēram, kompānijas līdzradītāja Stīva Džobsa piemiņas lietas. “RR Auction” tikko noslēdza savu jaunāko “Apple” piemiņas lietu izsoli, kurā kā viena no dārgākajām precēm tika piedāvāta Stīva Džobsa vizītkarte “teju ideālā” stāvoklī. Pārsteigums vai nē, bet tā tika pārdota par 181 183 ASV dolāriem.

    “RR Auction” atklājusi, ka līdz šim pārdevusi desmit Stīva Džobsa vizītkartes, un tikai viena no tām datēta ar 1983. gadu, kas ir pēdējā pārdotā. Vēl vērtīgāku šo vizītkarti padara PSA/DNS pakāpe “GEM MT 10”, kas ir klasificēta kā “praktiski perfekta”. Tas nozīmē, ka šī vizītkarte ir ļoti labi saglabājusies, ar skaidri salasāmiem uzrakstiem, četriem perfekti asiem stūriem – gluži kā tikko radīta.

    Tiesa, tai tomēr ir daži trūkumi, piemēram, priekšpusē un aizmugurē ir nelieli traipi. Taču tas nebija šķērslis šo Stīva Džobsa vizītkarti izsolē pārdot par 181 183 dolāriem, kas ir teju divreiz vairāk par “RR Auction” sākotnējām prognozēm. Būtiski, ka šī vizītkarte maksā vairāk nekā Stīva Džobsa parakstīts čeks, kas tika pārdots par 176 850 USD un oriģināls, neattaisīts 4 GB iPhone, ko nopirka par 147 286 USD.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    26.03.2024 10:25

    Nespēju pat iedomāties, cik samaksātu fanātiķi par sektas līdera sviedru pili stikla pudelītē vai zeķēm, ko tas par dolāru nopirka wallmart bet uzvilka tikai vienu reizi, pielaikojot.

    Krotow
    26.03.2024 11:21
    Reply to  Biteme

    Viņi par to vēl kausies izsolēs un mēnesi stāvēs rindā uz ielas.

    Reklāma