Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Microsoft Surface Pro un Laptop modeļi koncentrēties uz MI un saņems ARM procesorus

    Jaunākie raksti

    Kamēr Kristapam ir izdevies atbrīvoties no sava uzticamā Microsoft Surface Pro 8 planšetdatora, lai izmēģinātu Framework zīmola portatīvo datoru, tikmēr Microsoft šim gadam gatavo jaunus Surface Pro 10 un Surface Laptop 6 modeļus.

    Iepriekšējā gadā Microsoft izziņoja ļoti daudz jaunumus dažādiem Surface produktiem, izņemot Surface Pro planšetdatoru un Surface Laptop portatīvo datoru. Izmaiņas gan nebija pārāk lielais, tikai daži tehniskie uzlabojumi, taču tieši 2024. gads varētu nest pietiekami lielus jaunumus šiem diviem produktiem.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka tos produktus, kas saņems ARM procesoru, darbinās gaidāmā Qualcomm Snapdragon X mikroshēma. Šie modeļi koncentrēsies uz Microsoft mākslīgā intelekta izmantošanu. Tāpat tika baumots, ka produkti ar šo procesoru varētu tikt izlaisti kopā ar jaunu Windows 12 versiju, tomēr tās ir tikai baumas.

    Jaunie produkti, kas būs aprīkoti ar ARM procesoru, saņems uzlabotu baterijas darbību, veiktspēju un drošību, ko varēs salīdzināt ar Apple M sērijas procesoriem. Taču paralēli būs pieejamas arī ar Intel 14. paaudzes procesoriem darbinātas versijas. Tikmēr jaunais Surface Pro 10 saņems spilgtāku displeju ar HDR iespēju un pret spīduma pārklājumu. Iespējams, ka Surface Pro ekrāns būs ar noapaļotiem stūriem, līdzigi Surface Laptop Studio modelim.

    Jaunais Surface Laptop 6 portatīvā datora modelis saņems jaunu 13.8 collu izmēra ekrānu, kā arī iepriekš pieejamo 15 collu izmēru. Papildu tam dators saņems 2 USB-C un 1 USB-A pieslēgvietu. Klaviatūra būs aprīkota ar speciālu pogu, kas uzreiz izsauks Microsoft Copilot funkcionalitāti. Arī šis portatīvā datora modeļa ekrāns varētu būt ar noapaļotiem stūriem. Precīzs abu produktu pieejamībs laiks gan pagaidām nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma