Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple tomēr saņem atļauju atsākt tirgot Apple Watch viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Gada izskaņa ir bijusi ļoti piepildīta un sarežģīta uzņēmumam Apple, jo saistībā ar patentu problēmām, bija jāpārtrauc Apple Watch Series 9 un Apple Watch Ultra 2 viedpulksteņu tirdzniecība ASV.

    Tomēr Apple izdevies uz laiku iepauzēt šo aizliegumi. Proti, tirdzniecība tikusi atļauta līdz 2024. gada janvārim, par ko lēma ASV apelāciju tiesa. Līdz ar to, sākot ar 28. decembri konkrētos viedpulksteņu modeļus būs iespējams iegādāties gan Apple veikalos, gan internetā.

    Uzņēmums jau bija vērsies arī Starptautiskajā tirdzniecības komitejā, tomēr tā ir noraidījusi lūgumu atcelt ierīču pārdošanas aizliegumu. Apple strādā pie programmatūras izmaiņām, kas varētu atrisināt esošo situāciju ar Masimo radītajiem skābekļa sensoriem, kas tiek izmantoti viedpulksteņos.

    Protams, Apple nevēlas tik viegli padoties šādiem tirdzniecības aizliegumiem, kas noteikti bojā uzņēmuma tēlu, kā arī samazina ieņēmumus svētku laikā. Noteikti vēl turpmākā mēneša laikā šajā sakarā būs dzirdama plaša informācija, kad būs zināmi tālākie lēmumi.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma