Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo atjauninātu “The Last of Us Part II” versiju PlaySation 5 konsolei

    Jaunākie raksti

    Latvijas dzimšanas dienā videospēļu izstrādātāji Naughty Dog oficiāli paziņojuši, ka izlaidīs atjauninātu “The Last of Us Part II” videospēles versiju PS5 konsolei. Kā redzēju citos blogos, latviski to varētu saukt arī par remāsteru vai pārpirmveidi (angliski remastered).

    Par šo jau tika baumots iepriekš, pēc kā visai drīz tās apstiprināja paši videospēles izstrādātāji. Lielākie jaunumi būs jauns spēles režīms “No Return”, kurā jāizdzīvo no sēņu apsēsto radījumu uzbrukumiem. Tajā būs iespējams izvēlēties starp dažādiem spēles varoņiem, un doties nebeidzamās cīņās.

    Reklāma

    Nākamā lielā lieta būs iespēja spēlet dažādus mūzikas instrumentus spēles vidē. Piemēram, ar tēlu Joel spēlēt ģitāru. Tas noteikti vairāk atslodzei, ne nepārtrauktai vardarbībai. No tehniskās puses “The Last of Us Part II” videospēle tagad piedāvās 4K izšķirtspēju fidelity režīmā, kā arī mākslīgi palielinātu 1440p izšķirtspēju līdz 4K, kad tā darbosies performance režīmā. Tāpat spēlētāji varēs sajust, ka tiek izmantota PS5 kontrolieru vibrācija, nodrošinot labākas spēles reakcijas.

    Jaunā spēles versija būs pieejam no 24. janvāra, bet esošie spēles īpašnieki, kuriem tā ir pieejama PS4 konsolē, to varēs uzlabot par 10 dolāriem. Tikmēr līdz HBO seriāla “The Last of Us” otrajai sezonai gan vēl ir ilgs laiks gaidāms, tāpēc spēles baudīšana varētu būt tieši laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma