Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony laiž pārdošanā savu pielāgojamo DualSense Edge kontrolieri

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni pusgada Sony izziņoja DualSense Edge kontrolieri PlayStation 5 konsolei. Tas ir premium produkts, kas piedāvā krietni plašākas pielāgojamības iespējas. Lietotāji šim kontrolierim var mainīt kursorsviru uzgaļus vai pat visus kursorsviru moduļus. Tāpat kontrolierim papildus vadības elementi aizmugurē, kā arī iespējas pielāgot L1/R1 trigeru dziļumu.

    Reklāma

    Izklausās forši, taču ir arī kāda darvas karote šajā medus mucā. Sony ziņo, ka jaunais DualSense Edge kontrolieris ar uzlādi spēs darboties līdz 6h ilgi. Tas ir uz pusi mazāk salīdzinot ar parasto DualSense kontrolieri. Internetā jau var atrast fotogrāfijas ar izjauktu jauno kontrolieri un attēlā redzam, ka tam ir būtiski mazāks akumulators salīdzinot ar “parasto” kontrolieri.

    Attēls no buddscontroller

    Jaunais DualSense Edge kontrolieris maksā ap 240 eiro, bet nomaināmais kursorsviras modulis ap 25 eiro. Vai plāno iegādāties šo jauno kontrolieri?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    [p]janka
    28.01.2023 12:32

    Ja kāds zin kur var nopirkt, lūdzu pasakiet!

    rolex
    01.02.2023 10:37

    Viennozīmīgi nē! 6h tas nav nekas, katru dienu nelikšu ladēties,bez tam sony vajdzētu izlaizt draiverus prieks win10 lai visas dualsens funkcijas darbotos, pie reizes pēļņa lielāka,uz doto bridi 70% funkcijas tik uz pc darbojas

    Reklāma