Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākot no oktobra, Samsung Wallet varēs saglabāt digitālās autovadītāju apliecības

    Jaunākie raksti

    Ceturdien norisinājās Samsung izstrādātāju konference Samsung Developers Conference 2023, kurā tika paziņots, ka uzņēmums ļaus saglabāt digitālās autovadītāju apliecības Samsung Wallet servisā.

    Samsung gatavojas pievienoties Apple un Google, kas savos telefonos jau nodrošina šādu iespēju. Samsung Wallet ļaus savos viedtālruņos saglabāt autovadītāju apliecības tiem šoferiem, kuru tiesības izsniegtas Arizonas un Aiovas štatos, kas atbalsta šādu pakalpojumu.

    Reklāma

    Šī iespēja būs pieejama oktobra laikā. Pagaidām nav zināms, kad tiks pievienoti arī citi štati, tomēr Samsung norādīja, ka nākamajā gadā caur Samsung Wallet autovadītāja apliecību varēs autentificēt arī internetā. Pirmais uzņēmums, kurš sāka piedāvāt digitālās autovadītāju apliecības, bija Apple 2022. gada martā, un tas notika tieši Arizonā, tāpēc tagad tas iespējams arī citu zīmolu ierīcēs. Tikmēr Google šo pakalpojumu uzsāka piedāvāt salīdzinoši nesen, proti, šī gada jūnijā.

    Šī noteikti ir laba ziņa, jo arvien lielāka tehnoloģiju uzņēmumu iesaiste digitālo dokumentu attīstībā, ļaus arī mūsu pusē sagaidīt šādas iespējas, kas būtu lieliska alternatīva visiem fiziskajiem identifikācijas dokumentiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma