Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify Premium” lietotāji varēs bez maksas klausīties audiogrāmatas

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas gigants “Spotify” paziņojis par jaunu veidu, kā noturēt maksājošos lietotājus. Uzņēmums informējis, ka “Premium” plāna abonentiem būs iespēja 15 stundas mēnesī bez maksas klausīties audiogrāmatas. Lietotāji varēs izvēlēties savām interesēm saistošāko no 150 000 lielās audiogrāmatu bibliotēkas, kuru “Spotify” pastāvīgi papildinās ar jauniem un aktuāliem nosaukumiem.

    “Spotify” viceprezidents Deivids Kefers (David Kaefer) otrdien paziņojis, ka jaunā iespēja pie lietotājiem Lielbritānijā un Austrālijā nonākusi jau 3. oktobrī, taču “Spotify Premium” abonenti ASV to saņems gada nogalē. Vēlāk pie iespējas bez maksas klausīties audiogrāmatas tiks arī lietotāji citviet pasaulē.

    Reklāma

    Lai arī 15 stundas neizklausās īpaši daudz, šajā laikā iespējams noklausīties divas īsākas vai vienu garāku audiogrāmatu. Tāpat lietotāji varēs noklausīties interesējošo audiogrāmatu fragmentus un izvēlēties saistošāko, arī pats “Spotify” sniegs ieteikumus. Ja ar 15 stundām mēnesī ir par maz, lietotāji par 10 USD varēs piepirkt 10 stundas klāt.

    Uzņēmums ir pārliecināts, ka šāda iespēja apmierinās lielāko daļu ikdienas audiogrāmatu klausītāju, kā arī tos, kuri vēl tikai vēlas izmēģināt šādu satura patērēšanas veidu.

    Jāpiezīmē, ka, pateicoties digitālo audiogrāmatu izplatītāja “Findaway” iegādei 2021.gadā, “Spotify” pirmo reizi laida klajā audiogrāmatas tieši pirms gada, 2022. gada septembrī, ASV. Šobrīd uzņēmums piedāvā kopumā ap 300 000 lielu audiogrāmatu klāstu, kas nozīmē, ka maksas lietotāji tiks pie apmēram puses no visas bibliotēkas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lietotājs
    07.10.2023 12:04

    Diezgan dīvaini teikt, ka bez maksas, skatoties uz to ka lietotājs katru mēnesi maksā par pakalpojumu.

    M S
    08.10.2023 22:10

    Man ar 15 stundām mēnesī par maz, vajag vismaz 60. Un otra ķibele – Spotify “nelien” manā aizvēsturiskajā mp3 atskaņotājā, kurā uzinstalēju “trešās puses” softu, lai varētu ierīci ērti kontrolēt, neizņemot no kabatas.

    Reklāma