Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” iegādājas audiogrāmatu platformu “Findaway”

    Jaunākie raksti

    Varētu būt, ka drīzumā “Spotify” lietotāji tiks pie krietni plašāka un daudzveidīgāka audiogrāmatu klāsta, jo straumēšanas serviss nopircis audiogrāmatu platformu “Findaway“. Ar šo jaunumu dalījušies abi uzņēmumi, darījuma nosacījumus neatklājot. Tomēr “Findaway” iegāde liecina, ka “Spotify” varētu būt plāni izveidot savu plašo audiogrāmatu bibliotēku.

    Izveidots 2004. gadā, “Findaway” līdz šim apkopojis vairāk nekā 325 000 audiogrāmatu ierakstu. Pa šo laiku platforma sadarbojusies ar tādām kompānijām kā “Apple”, “Amazon” un citiem mazumtirdzniecības grandiem. Papildus tam “Findaway” nodarbojas ar palīgrīku radīšanu audiogrāmatu veidotājiem.

    Reklāma

    Lai arī vēl īsti nav skaidrs, kā “Spotify” varētu integrēt “Findaway” katalogu savā servisā, kompānija paziņoja, ka darījums palīdzēs tai “ātri paplašināt savu audiogrāmatu bibliotēku”, kā arī radīt jaunas iespējas autoriem un izdevējiem. Pašreiz “Spotify” atrodami 122 ieraksti no audiogrāmatām.

    Jāpiezīmē, ka šis darījums nav “Spotify” pirmais mēģinājums sevi skaļi pieteikt audiogrāmatu nozarē. Uzņēmums iepriekš izmēģinājis spēkus ar slavenību ierakstīta audio satura publicēšanu, kā arī publicējis “Harija Potera” audiogrāmatas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma