Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify”, iespējams, piedāvās MI ģenerētus mūzikas atskaņošanas sarakstus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas lietotne “Spotify” pēdējā laikā nāk klajā ar daudzām funkcijām, kuru pamatā ir mākslīgais intelekts (MI). Piemēram, pirms nedēļas uzņēmums paziņoja, ka klonēs podkāstu autoru balsis, lai piedāvātu to tulkojumus citās valodās. Savukārt februāra sākumā “Spotify” pievienoja dīdžeja funkciju, kuras pamatā ir MI. Jaunākā informācija liecina, ka “Spotify” turpina aktīvi izmantot MI iespējas un, iespējams, piedāvās mākslīgā intelekta ģenerētus mūzikas atskaņošanas sarakstus.

    “Spotify” informē, ka lietotāji varēs izveidot uzvednes, uz kuru pamata MI ģenerēs unikālus atskaņošanas sarakstus. Tā ir līdzīga pieeja, piemēram, “ChatGPT”, kas ar uzvedņu palīdzību spēj radīt attēlus.

    Reklāma

    Plānus par “Spotify” iespējamo jauno funkciju atklāja tehnoloģiju entuziasts Kriss Mesīna (Chris Messina), kurš publicējis koda ekrānuzņēmumus, kas informē, ka “Spotify” strādā pie MI ģenerētiem mūzikas atskaņošanas sarakstiem, izmantojot lietotāja uzvednes.

    Tiesa, “Spotify” pagaidām atteicies apstiprināt savus plānus saistībā ar šīs funkcijas izveidi. Uzņēmuma pārstāvis uzsvēris, ka “Spotify” aktīvi strādā pie tā, lai uzlabotu savu produktu piedāvājumu un sniegtu lietotājiem arvien lielāku pievienoto vērtību. Vienlaikus viņš norādīja, “Spotify” šobrīd neesot nekā jauna, ar ko dalīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.10.2023 11:27

    Vakar iekš Android Auto skaskaitīju, ka mājas ekrānā šis rāda 7 rindas ar podkāstiem, lai arī es nevienam nesekoju. Spotify sāk izskatīties pēc delete and forget applikācijas.

    Reklāma