Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Apple Magic Keyboard tastatūra varētu būt veidota no alumīnija

    Jaunākie raksti

    Jau pēc nedēļas gaidāmi jaunākie iPhone 15 vedtālruņa modeļi. Tikmēr ļoti daudz neskaidrību ir ar jaunumiem saistībā ar iPad planšetdatoriem, jo arī tos mēdz izziņot reizē ar iPhone.

    Izskatās, ka šajā rudenī mēs neieraudzīsim uzlabotus iPad modeļus, bet tikai tikai aksesuāru jaunumus. Proti, Apple Magic Keyboard varētu saņemt alumīnija korpusu, kā arī lielāku skārienpaliktni. Alumīnija izmantošana ļautu šo bezvadu klaviatūru padarīt par stingrāku apvalku, piešķirot arī lielāku vērtīguma sajūtu.

    Tas daļēji līdzinātos tai sajūtai, kādu sniedz MacBook portatīvie datori, kuriem viss korpuss ir veidots no alumīnija. Magic Keyboard gadījumā gan tas skartu tikai to daļu, kas savienojas ar pašu iPad. Līdz šim klaviatūras un apvalka uzbūvē izmantoti plastmasīgi materiāli, kas nav tik izturīgi.

    Tas ir vēl viens mēģinājums no Apple puses iPad planšetdatorus padarīt arvien līdzīgākus MacBook datoriem. Tāpat uzņēmums ieklausās savos klientos, jo iepriekš lietotāji izteikuši vēlmi, lai Magic Keyboard būtu lielāks skārienpaliktnis, kas arī varētu tikt piedāvāts. Klaviatūra joprojām būs aprīkot ar vienu USB-C pieslēgvietu, kas uzlādēs planšetdatoru.

    Tiesa, nav skaidrs, vai klaviatūra tiks izziņota rudenī vai arī nākamajā gadā ar atjauninātiem iPad modeļiem. Katrā ziņā, šobrīd vajadzētu nogaidīt ar jauna iPad planšetdatora iegādi, ja ir vēlme pēc tāda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    05.09.2023 17:23

    Well, plastmasas taustini tiesam neisturigi zem maniem jaudigajiem pirkstu spiedieniem, internatskola lielu balki staipiju un slikti kontroleju savu roku specigumu.

    viens
    06.09.2023 07:04
    Reply to  bobis

    man atkal internetskolā bija čuguna klaviatūras taustiņi, tagad internetdzīvē lielāku vērtīguma sajūtu noteikti man piešķirs alumīnija.

    Čiekurs
    05.09.2023 18:59

    “Alumīnija izmantošana ļautu šo bezvadu klaviatūru padarīt par stingrāku apvalku, piešķirot arī lielāku vērtīguma sajūtu.”

    Nu hvz, man jau šķiet, ka pērkot klavieri par 200+€, tā vērtīguma sajūta pamatīgi iecērt zemapziņā. Iespējams ikmēneša maksājuma paziņojums arī labi nostrādā…

    Biteme
    06.09.2023 09:11
    Reply to  Čiekurs

    Samaksājot ābola prasīto cenu, acīmredzot autoram ir sajūta ka pretī saņemts par maz. Gribētos ko pamatīgāku un izturīgāku (viņš klaviatūru izmanto kā āmuru?).

    Kursors.lv
    06.09.2023 09:32

    Huh, jau tagad nopērkamā tastatūra ir nenormāli smags klucis. Tagad tā kļūs vēl smagāka?

    Reklāma