Web Analytics
More
    Reklāma

    JBL izziņo jaunu skaļruņu līniju, kas konkurēs ar Sonos produktiem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums JBL izziņojis trīs jaunus skaļruņus zem Authentics līnijas zīmola. Tos būs iespējams savienot savā starpā, izmantojot bezvadu internetu, kas ir līdzīgs princips zīmolam Sonos.

    JBL Authentics līnijā tiks piedāvāti trīs skaļruņi. Tie visi būs melnā krāsa ar zelta elementiem, kā arī priekšu rotās kvadrātveidīgs elements. Iedvesma tam ņemta jau no 70. gados radītā modeļa L100, kas labi iederējās grāmatu plauktā. Korpuss būs veidots no alumīnija, kas apvilkts ar ādu.

    Reklāma

    Jaunā skaļruņu līnija būs spējīga reizē izmantot gan Google Assistant, gan Alexa. Parasti var izmantot abus, taču uzstādījumos ir jānorāda noklusētais viedais asistents, bet JBL Authentics līnija spēs apstrādāt abus vienā reizē. Lai radītu šo integrāciju, uzņēmums ir sadarbojies ar abiem balss asistentu izstrādātājiem.

    Lētākais Authentics 200 modelis ir aprīkots ar diviem vienas collas tvīteriem, kā arī vienu piecu collu vūferi un sešu collu pasīvo radiatoru. Šis mazākā izmēra skaļrunis spēs apskaņot gan mazu, gan lielu telpu ar stereo skaņu. Authentics 200 būs konkurents Sonos One un Era 100 modeļiem, tiesa, maksās nedaudz dārgāk – 330 dolārus.

    Vidējais brālis līnijā būs Authentics 300 modelis, kas ir vienīgais sērijas pārnēsājamais skaļrunis, tam esot aprīkotam ar speciālu rokturi. Šis skaļrunis būs aprīkots ar nomaināmu bateriju un nodrošinās 360 grādu skanējumu. Authentics 300 cena ir 430 dolāri.

    Dārgākais sērijas modelis Authentics 500 ir aprīkots ar trīs vienas collas tvīteriem, trijiem 2.75 collu vidējās frekvences vūferiem, kā arī vienu sabvūferi. Šī specifikācija nodrošinās ļoti dzidru skanējumu ar labiem basiem. Authentics 500 modelis atbalstīs Dolby Atmos skanējumu, un tā cena ir 700 dolāru.

    Visus skaļruņus varēs pieslēgt gan bezvadu internetam, gan Bluetooth savienojumam. Tie darbosies ar JBL One lietotni, un būs pieejami sākot no 17. septembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Taskas
    03.09.2023 10:57

    Vūfers, tvīters un sabvūfers… interesanti kādėĺ nav Vaifai, spīkers :D

    Jeblonskis
    03.09.2023 11:48
    Reply to  Taskas

    Un Būferis.

    Fredis
    05.09.2023 03:15

    Skaļrunis konkurēs ar produktiem…
    Tas būs jautri.

    Alberts Kviesis
    05.09.2023 07:43

    JBL skaļrunis, kurā iebūvēti trīs skaļruņi. Murgains raksts. Šī JBL produkcijas sērija gan vairāk atgādina aktīvās akustikas sistēmas

    Kursors.lv
    05.09.2023 09:49

    To var saukt par skandu?

    Reklāma