Web Analytics
More
    Reklāma

    JBL Tour Pro 2 bezvadu austiņu uzlādes kārbiņa būs aprīkota ar skārienjutīgu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Zīmols JBL izziņojis jaunas bezvadu austiņas Tour Pro 2, kuru lielākais jaunums būs uzlādes kārbiņa, kas aprīkota ar ārējo skārienjutīgo ekrānu.

    Jaunās bezvadu austiņas, protams, priecēs ar labu skaņas kvalitāti un mūsdienīgām tehnoloģijām, jo tās būs aprīkotas ar 10 mm draiveriem un sešiem mikrofoniem, kas nodrošinās dzidru skaņu un aktīvo trokšņu slāpēšanu. JBL Tour Pro 2 saņems JBL Spatial Audio skaņas iespēju, kā arī Bluetooth 5.3 LE Audio savienojumu, kas zīmolam ļauj apgalvot, ka ar vienu uzlādi austiņas darbosies līdz pat 10 stundām.

    Reklāma

    Interesantākais un atšķirīgākais jaunums šīm austiņām būs uzlādes kārbiņa, kas aprīkota ar 1,45 collu skārienjutīgo ekrānu, kāds nav redzēts konkurentiem. Tajā būs iespējams redzēt aktuālo informāciju par uzlādes līmeni, kā arī ar tā palīdzību varēs pieņemt telefona zvanus, izlasīt ziņa un redzēt sociālo tīklu paziņojumus. Papildu varēs kontrolēt uzstādījumus pašām austiņām.

    Daļēji var teikt, ka tas aizstāj gan telefonu, gan viedpulksteni. Jautājums gan, cik ērti tas būtu ikdienā, tomēr redzēt uzlādes statusu un atlikušo baterijas daudzumu bez telefona, šķiet pietiekami ērti. Jauno JBL Tour Pro 2 cena būs 249 EUR, un tās būs pieejamas, sākot no 2023. gada janvāra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    01.09.2022 10:23

    Tagad uzlādes kārbiņai lūdzu uzlādes statīvu. Un tad arī uzlādes statīvam lūdzu ekrānu! #idiņi

    Tītars
    05.09.2022 10:34

    Ko šeit JBL pozicionē kā pamata auditoriju šādam pirkumam? Austiņu kārbas ikdienā ir pakļautas ļoti dažāda veida apbružāšanai, jo netiek pieskatītas kā telefoni, un ja Tev ir līdzi bezvadu ausis 99% garantēts ka Tev līdzi ir arī bezvadu ekrāns ar mūziku, kur visu nepieciešamo vari apskatīt. Manuprāt diezgan neveiksmīgs produkts ar neveiksmīgu “gimmic”, cerams izlaidīs arī minimālistisku versiju.

    Krotow
    05.09.2022 12:29

    Mēģinājums atjaunot MP3 pleijeru popularitāti :)

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Reklāma