Web Analytics
More
    Reklāma

    JBL prezentējis savu AirPods konkurentu

    Jaunākie raksti

    Audio produktu ražotājs JBL CES 2020 ietvaros prezentējis savu AirPods konkurentu un savā ziņā kopiju, kas ir austiņu modelis TUNE 220TWS. Tās ir bezvadu austiņas, kuras pēc formas ir ļoti līdzīgas klasiskajām Apple AirPods.

    Kompānija JBL, sekojot mūsdienu tendencēm bezvadu skaļruņu un austiņu tirgū, ir izveidojusi savu AirPods tipa versiju, jo nesen tika publiskota informācija, ka Apple ar savām austiņām varētu būt radījusi ieņēmumus 12 miljardu dolāru apmērā. Tas nozīmē, ka tieši bezvadu austiņas drīzumā varētu kļūt par otru populārāko kompānijas produktu. Tātad šī niša ir potenciālā zelta bedre uzņēmumiem. Taču JBL ir sava versija par šīm austiņām, jo tās, pirmkārt, maksās 100 dolārus (tiesa Latvijas internetveikalos figurē cena – 109 un 231,17 eiro), kā arī tās būs pieejamas veselās 6 krāsās. Mērķauditorija varētu būt jaunieši un tie, kuri nevēlas tērēt pārlieku lielu naudu par šādu produktā.

    Reklāma

    Modelis TUNE 220TWS ar vienu uzlādi spēs darboties līdz 3 stundām, bet ar papildus lādēšanas kārbiņu būs iespējams kopumā sasniegt 16 stundu kopējo darbību. Šīm austiņām gan nav iespēja darboties kopā ar virtuālajiem asistentiem kā Google, Amazon vai Siri, taču sagaidāms, ka skaņas un produkta kvalitāte būs atbilstoša cenai. Nebūs arī jau mūsdienās pietiekami ierastā ārējo trokšņu slāpēšana un citas gudras lietas, bet ja mērķis ir vienkārši paklausīties mūziku, tad produkts izskatās tīri labs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma