Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Assistant” tiks būtiski uzlabots, izmantojot mākslīgo intelektu

    Jaunākie raksti

    “Google” turpina uzlabot savu mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “Bard”. Jūlijā tas sāka piedāvāt plašāku valodu atbalstu un lietotāja vajadzībām vēl pielāgotākas atbildes, kā arī beidzot kļuva pieejams Eiropā. Paralēli tam kompānija nolēmusi, ka pēdējais laiks uzlabot arī “Google Assistant” digitālo palīgu un plāno tajā integrēt ģeneratīvā MI tehnoloģiju.

    “Google Assistant” produkta viceprezidents Peeyush Ranjan un produkta direktors Duke Dukellis lēmumu uzlabot digitālo asistentu pamatojuši ar vēlmi koncentrēties uz augstas kvalitātes produktu lietošanas pieredzes sniegšanu lietotājiem. Šobrīd jau virkne risinājumu parādījuši, kāds ir ģeneratīvā MI potenciāls un kā tas spēj transformēt dažādas jomas. Savukārt drīzumā būs iespēja redzēt un piedzīvot, kā funkcionē MI spēcināts digitālais palīgs, ko darbina lielo valodu modeļu tehnoloģija.

    Reklāma

    E-pastā darbiniekiem atklājies, ka “Google” pašreiz strādā pie “Assistant” mobilās versijas izmaiņām. Pagaidām gan nav zināms, kad uzlabotais digitālais palīgs sāks darboties viedās mājas ierīcēs, kā šie uzlabojumi reāli izskatīsies un atvieglos lietotāja ikdienu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma