Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk visām Apple Watch uzlādes ierīcēm būs jāatbalsta ātrā uzlāde

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple paziņojis, ka visiem jaunajiem trešo pušu radītajiem Apple Watch uzlādes aksesuāriem būs jāatbalsta viedpulksteņa ātrā uzlāde.

    Jauno Apple Watch uzlādes standartu uzņēmums izlaida 2021. gada rudenī, kad tika izlaists Apple Watch Series 7 modelis. Jaunais uzlādes standarts ļauj uzlādēt viedpulksteni līdz 80% 45 minūšu laikā. Kad tika izlaists jaunais modelis, trešo pušu ražotājiem nebija iespējams izveidot tik daudz ātrās uzlādes iekārtas, līdz ar to tika turpināts izmantot lēno standartu.

    Tagad Apple paziņojis, ka vēl 31. augustam iespējams iesniegt oficiālu pieteikumu, lai aksesuāri saņemtu apstiprinājumu lēnajai uzlādei un Apple Watch atbalstam. Pēc tam būs iespējams sertificēt tikai jauno standartu, kā arī Apple pārtrauks piedāvāt lēno lādētāju līdz 30. septembrim. Protams, šis attiecas uz oficiālajiem aksesuāriem, kuri visu saskaņo ar uzņēmumu.

    Šīs izmaiņas varētu veicināt Apple Watch aksesuāru cenas pieaugumu. No ikdienas lietošanas varu teikt, ka viedpulksteņa ātrā uzlāde tiešām ir viens no lielajiem ieguvumiem, jo zinām, ka Apple Watch darbojas maksimums līdz divām dienām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma