Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple servisiem jau vairāk nekā 1 miljards maksājošu klientu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple publiskojis 2023. gada trešā finanšu ceturkšņa rezultātus, kuros gan nav sekmējies ar ierīču pārdošanu, taču auguši ieņēmumi no pakalpojumiem.

    Īpaši izcelts tas, ka Apple servisi sasnieguši 1 miljardu abonentu skaitu jeb lietotājus, kuri papildu uzņēmuma iekārtu iegādei, maksā par kādu no servisiem. To skaitās ir iCloud, Apple Music, Fitnesss+, Apple Card, Apple Pay un TV+. Pēdējo 12 mēnešu laikā aktīvo abonentu skaits audzis par 120 miljoniem.

    Pēdējā ceturksnī Apple no servisiem izdevies apgrozīt 21.2 miljardus dolāru, kas ir par 8% vairāk, salīdzinot ar periodu pirms gada. Šajā cetuksnī šie pakalpojumi sastādīja vairāk nekā 25% no visiem ieņēmumiem, kas norāda uz stabilo servisu izaugsmi un nozīmi Apple finanšu plūsmā.

    Īpaši tika izcelta nesen notikusī futbola zvaigznes Lionela Messi debija MLS Amerikas futbola līgā, kuru vismaz 10 gadus translēs Apple TV+. Jau tagad ir jūtams abonentu pieaugums, pateicoties futbolista nonākšanai šajā futbola līgā. Tāpat diezgan veiksmīgs izrādījies jaunais noguldījumu serviss, kurā cilvēku paspējuši ieskaitīt vairāk nekā 10 miljardus dolāru. Ja Apple neveicas ar iekārtām, vismaz pakalpojumu bizness aug.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    07.08.2023 13:19

    Iespējams īstais raksts, kur jautāt – kā Latvijā uz Apple TV kastes skatīties HBO saturu 4K un ar 5.1. skaņu?

    Mēģinājām Tet+ šo to skatīties, bet kvalitāte ir drausmīga. Automātiski lēkā starp, šķiet, superkompresētu 720p un 1080p, skaņa tikai stereo.
    Netflix, Disney, AppleTV ir izlutinājuši, ka tādu [ne]kvalitāti vispār vairs nevar baudīt :(

    Un cik skatos Go3, kur tagad arī HBO, vispār nav AppleTV app.

    Reklāma