Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli pieejama jaunā iCloud interneta pārlūka versija

    Jaunākie raksti

    Pirms neilga laika ziņojām par to, ka Apple testa režīmā palaiduši jauno iCloud tīmekļa vietni, bet no 16. novembra tā ir oficiāli pieejama un padarīta līdzīgāka iPhone un iPad lietošanai.

    Ar to domāts, ka tagad ikvienam iCloud lietotājam interneta pārlūkā būs ērtāk pārlūkot Apple mākonī saglabātās lietas, kā arī būs iespējams pašam mainīt vizuālo izkārtojumu. Līdzīgi, kā tas ir ar iPhone logrīkiem, kas tagad darbosies jaunajā tīmekļa vietnē. Lietotājs varēs izvēlēties vai attēlot e-pasta ziņojumus, uzņemtos fotos, saglabātos failus vai redzēt kalendāru, kā arī citas lietotnes. Protams, tas viss reālā laikā sasinhronizēsies ar citām saistītajā ierīcēm, kas ir pieslēgtas attiecīgajam iCloud kontam.

    Papildu tam no mājaslapas varēs izveidot jaunu e-pastu, piezīmi vai kalendāra notikumu. Tāpat varēs redzēt tos failus, kas nesen tikuši izdzēsti no iCloud diska. Šie noteikti ir patīkami vizuālie ieguvumi, bet personīgi nekad neesmu bijis liels konkrētās pārlūka versijas lietotājs, taču tagad tas varētu notikt biežāk. Kā jau minēju iepriekš, tad šie uzlabojumi noteikti varētu noderēt tieši Windows datoru lietotājiem.

    Kādas ir jūsu domas par jauno tīmekļa iCloud versija un vai esiet tās aktīvi lietotāji?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    w00t
    20.11.2022 20:23

    Vo!

    Reklāma