Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple sāk testēt jaunu iCloud interneta pārlūku versiju

    Jaunākie raksti

    Apple šajā nedēļā ar mazāku pompozu ir izlaiduši jaunu iCloud interneta pārlūka versiju, kura savā ziņā atgādina logrīkus, kādus varam izmantot iPhone telefonos, tādējādi padarot to līdzīgāk lietojamu un uztveramu.

    Tā kā jaunā iCloud pārlūka versija pagaidām atrodas testa režīmā, Apple to nav izsludinājis oficiāli. Jaunums ir izkārtojums, jo tagad sākuma ekrānā varēs atrādīt gan iCloud mākonī saglabātās bildes, e-pastus, saglabātos failus, pierakstus un citas piedāvātās lietotnes. Tie ļoti atgādinot logrīkus. Katram lietotājam būs iespēja sākumlapu pielāgot pēc saviem ieskatiem un izvēlēties kādas lietotnes tieši attēlot. Tāpat tās varēs atvērt kā atsevišķu programmu pārlūkā.

    Logrīku skaits gan būs ierobežots, jo tie būs tikai tie, kurus izstrādā pats Apple. Tāpat reizē ar jauno iCloud pārlūka versiju, ir mainīts dizains daļai programmu, lai uzlabotu lietotāja pieredzi. Ikvienam šobrīd ir iespējams pārbaudīt testa iCloud pārlūka versija, logojoties caur speciālo Beta linku, kā arī pēc tam atstāt novērtējumu.

    Es neesmu liels šāda iCloud formāta izmantotājs, jo tas galīgi neliekas ērts un noderīgs, bet šis jau kļūst interesantāk un pievilcīgāk. Tāpat šī ir iespēja iCloud ērti piekļūt tiem lietotājiem, kuri ikdienā izmanto, piemēram, Windows darbinātu datoru.

    Vai mūsu lasītāji un Apple ekosistēmas lietotāji mēdz iCloud piekļūt caur pārlūku?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    29.10.2022 09:42

    pompozs ir īpašības, ne lietvārds.
    izlaist var ar mazāku pompu vai mazāk pompozi.
    ar mazāku pompozu izlaist nevar.

    Reklāma