Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple uzkrājumu pakalpojumā pirmajās dienās noguldīts gandrīz 1 miljards ASV dolāru

    Jaunākie raksti

    Pirms nedaudz vairāk kā divām nedēļām Apple iepazīstināja ar jaunu finanšu pakalpojumu, kas Apple Card īpašniekiem ļauj veikt uzkrājumus. Jau pirmajās četrās dienās kopš tā pieejamības ticis noguldīts gandrīz 1 miljards dolāru.

    Šo gribētos saukt par ļoti veiksmīgu Apple servisa palaišanu, jo pirmajā dienā vien tika noguldīti 400 miljoni dolāru, un vienam lietotājam ir iespējams noguldīt līdz 250 tūkstošiem. Tāpat gandrīz 240 tūkstoši lietotāju ir atvēruši un izmantojuši Apple uzkrājumu kontu. Jāpiemin, ka tas ir pieejams tikai Apple Card īpašniekiem, kas norāda uz tās popularitāti starp iPhone lietotājiem.

    Apple uzkrājumu kontā var noguldīt to naudu, ko Apple Card īpašnieki saņem kā atmaksu par veiktajiem pirkumiem, kā arī  veikt noguldījumus no cita bankas konta. Šobrīd gada procentu likme ir 4.15%, kas diezgan labi konkurē ar citu banku piedāvājumiem. Tāpat veiksmes faktorus varētu būt ērtā iespēja atvērt šo kontu, jo to var paveikt vien dažu minūšu laikā. Tas pateicoties tam, ka iPhone lietotājiem jau ir sakārtotas formalitātes, saņemot Apple Card karti un kontu.

    Protams, tas viss tiek pārvaldīts Wallet lietotnē, kas šo procesu padara īpaši ērtu un viegli pieejamu vienā vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma