Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobilā spēle “Pokémon Sleep” palaista globāli un pieejama arī Eiropā

    Jaunākie raksti

    Martā jau rakstījām, ka šovasar beidzot varētu tikt palaista 2019. gadā izziņotā lietotne “Pokémon Sleep“, kas ir vienlaikus gan kā mobilā spēle, gan miega izsekotājs. Runas izrādījušās patiesas, par ko liecina “The Pokemon Company” paziņojums, ka mobilā spēle šonedēļ tiek palaista globāli un tā pieejama lejupielādei arī lietotājiem Eiropā.

    “Pokémon Sleep” radījusi japāņu spēļu studija “Select Button” sadarbībā ar “Pokémon Go” izstrādātāju “Niantic”. Spēle ir izstrādāta, lai izsekotu miegu, izmantojot viedtālruni vai valkājamo ierīci “Pokemon Go Plus+”. “Pokémon Sleep” ļauj pārvērst miegu par izklaidi, dodot iespēju lietotājam atklāt dažādus miega stilus un tādējādi sakrāt pēc iespējas vairāk un retākus pokemonus.

    Reklāma

    Lai varētu spēlēt “Pokémon Sleep”, lietotnē vispirms jāiestata savi gulētiešanas un pamošanās laiki. Ejot gulēt, jāatstāj telefons sev blakus, tam jābūt novietotam uz spilvena vai kāda cita mīksta pamata ar ekrānu uz leju, un lietotnei jābūt atvērtai. Nakts laikā “Pokémon Sleep” izmērīs, reģistrēs un analizēs spēlētāja miega modeļus. Kad lietotājs no rīta pamodīsies, spēle pateiks, kuram no pokemoniem viņš aizvadītajā naktī visvairāk līdzinājies miega ziņā. Šādā veidā lietotājs var sasniegt mērķi – sakrāt pēc iespējas dažādākus un retākus pokemonus. Jo kvalitatīvāks un ciešāks miegs bijis, jo retāku pokemonu spēlētājs iegūst.

    Būtiski, ka “Pokémon Sleep” ir spēlējama ne tikai naktī, bet arī dienā, kad lietotāji var piedalīties mini spēlēs un sacensties savā starpā. Lietotne jau šobrīd pieejama “App Store” un “Google Play“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    23.07.2023 19:10

    Pēc tam būs paskaidrojumi darba vietās: “Nogulēju sapulci, jo man bija obligāti jānoguļ 10 stundas lai tiktu pie resnā lillā pokemona”.

    Reklāma