Web Analytics
More
    Reklāma

    “Garmin” nāk klajā ar jauno “Venu 3” viedpulksteņu sēriju

    Jaunākie raksti

    Elektronikas ražotājs “Garmin” 30. augustā nācis klajā ar savu jauno “Venu 3” sēriju. Tajā ietilpst parastais “Venu 3” modelis, kā arī izmēros mazākais “Venu 3S”. Būtiski, ka abi šie modeļi īpaši fokusējas uz miega izsekošanu, analīzi, kā arī piedāvā uz lietotāja miega režīmu balstītas personalizētas iespējas un padomus.

    Abos “Venu 3” sērijas viedpulksteņos iestrādāta funkcija “Sleep Coach”, ar kuras palīdzību lietotājam tiek veikta padziļināta miega izsekošana un analīze gan nakts laikā, gan arī snaudas brīžos dienas laikā. Lai varētu veikt precīzu analīzi, “Sleep Coach” ņem vērā lietotāja ikdienas aktivitātes līmeni, miega vēsturi, sirdsdarbības ātruma mainīgumu. Snaudas analīze vairāk vai mazāk ir jaunums ne tikai “Garmin”, bet viedpulksteņu segmentā kopumā, jo “Apple”, “Samsung”, “Google” laikrāži lielākoties veic miega izsekošanu tikai nakts laikā. 

    Reklāma

    Avots: Garmin

    Papildus tam “Venu 3” sērija piedāvā arī citas jaunas funkcijas. Piemēram, cilvēki ar kustību traucējumiem varēs izvēlēties ratiņkrēsla režīmu, kas pielāgots šādu lietotāju pārvietošanās vajadzībām, kā arī piedāvā īpašus vingrinājumus un treniņu plānus. Tāpat jaunie viedpulksteņi sniedz plašāku ieskatu par to, kādu ietekmi uz ķermeni atstājis aizvadītais treniņš un, cik daudz laika vajadzēs, lai atgūtos.

    Būtisks papildinājums, ko saņem “Venu 3” sērija, ir mikrofons un skaļrunis, kas ļaus veikt zvanus no pulksteņa. Savukārt “Venu 3” modelis ekrānā arī parādīs paziņojumus, ļaus veikt bezkontakta maksājumus, izmantojot “Garmin Pay”, straumēt mūziku no “Spotify” u.c. iespējas.

    “Venu 3” sērijas pulksteņiem ir AMOLED ekrāns, “Corning Gorilla Glass 3” aizsargstikls. Tā darbības laiks ar vienu uzlādi viedpulksteņa režīmā sasniedz 14 dienas. Abu “Venu 3” modeļu cena ir sākot no 449,99 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kolins
    31.08.2023 19:52

    Garmin venu serijai stikls ir sūds. Saskrāpējās jau pirmajā mēnesī.

    Agris
    01.09.2023 08:06
    Reply to  Kolins

    Venu 2 lietoju jau gandrīz 2 gadus. Nav neviena skrāpējuma.

    Kaspis
    04.09.2023 11:27
    Reply to  Kolins

    Sievai ir venu2plus. Nevienas švīkas

    Toms
    31.08.2023 21:48

    Sveiki! Kāds zin pie kā griezties ja jāmaina sasists ekrāns gārminam? Mana gadījumā epix pro gen 2.

    Čiekurs
    01.09.2023 00:41
    Reply to  Toms

    Cik zinu tad vienīgā vieta, kur doties ir uz veikalu pēc jauna. Garmin neko tādu neremontē. Bet drošības pēc sazinies ar kādu no dīleriem.

    Kaspis
    04.09.2023 11:29
    Reply to  Toms

    Uzlīmējamu Stikliņu epixam lietoju. Jau divus saplēsu))) izkatās ļoti labi

    Reklāma