Web Analytics
More
    Reklāma

    “LG” kopā ar jaunuzņēmumu “Asleep” rada sadzīves tehniku, kas pielāgosies lietotāja miegam

    Jaunākie raksti

    Elektronikas ražotājam “LG” jau ir zināma pieredze viedās mājas jomā un turpina to tikai attīstīt. Sadarbībā ar mākslīgā intelekta jaunuzņēmumu “Asleep” “LG” šobrīd strādā pie viedās mājas ierīcēm, kas var noteikt, kad lietotājs guļ, un attiecīgi pielāgot savu darbību lietotāja miega režīmam.

    “Asleep” radītā, mākslīgajā intelektā bāzētā tehnoloģija “Sleeptrack API”, izmantojot iekārtas, kurām ir mikrofoni, piemēram, gudrie TV un viedtelefoni, var izsekot četrām miega fāzēm, pamatojoties uz lietotāja elpošanas skaņām. “LG” plāno integrēt šo tehnoloģiju tādās sadzīves iekārtās kā ledusskapji, gaisa kondicionieri, gaisa attīrītāji, veļas mašīnas u.c.

    Reklāma

    Izmantojot informāciju par lietotāja miega fāzēm, ierīces varētu attiecīgi ieslēgties, izslēgties, optimizēt iestatījumus. Piemēram, “LG” gaisa kondicionieris “Whisen” varētu automātiski pielāgot un optimizēt telpas temperatūru, pamatojoties uz to, kurā miega fāzē lietotājs atrodas. Savukārt “LG” gaisa attīrītājs “Aero Furniture” var pārslēgties miega režīmā, ja konstatē, ka lietotājs nav nomodā.

    Plašāk ar savu mākslīgajā intelektā balstīto tehnoloģiju “Sleeptrack API” “Asleep” iepazīstinās janvāra sākumā notiekošajā tehnoloģiju izstādē “CES 2023”. Uzņēmums šajā ziņā plāno sadarboties arī ar veselības un skaistumkopšanas jomu pārstāvjiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma