Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izlaiž pie galda pieskrūvējamu 4K UHD viedo monitoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) prezentē 32 collu 4K UHD LG SMART monitoru (modelis 32SQ780S). Jaunais Smart monitors palīdzēs sasniegt profesionālās un izklaides virsotnes jaunā līmenī. Monitoru novērtēs ikviens, kas vēlas viegli pielāgot savu darba staciju filmu straumēšanai bez savienojuma ar datoru, video spēļu spēlēšanai vai citu izklaižu iespēju realizēšanai. Pateicoties iebūvētajām funkcijām un LG ergonomiskajam statīvam ar maksimālu regulējamību, unikālais 32SQ780S ļauj lietotājiem baudīt saturu tā, kā viņi vēlas un kad viņi vēlas.

    LG SMART monitors par prioritāti nosaka vairāku uzdevumu veikšanu, proti, lietotājiem tas sniedz neierobežotu savienojamību ar dažādām ierīcēm. Monitoru ir viegli savienot ar galda datoru, portatīvo datoru vai spēļu ierīci. Atbalstot LG atzinīgi novērtēto televizoru operētājsistēmu webOS 22, šis modelis nodrošina nākamā līmeņa ērtības satura patērēšanai ar straumēšanas pakalpojumiem YouTube un Netflix, pat neizveidojot atsevišķu savienojumu ar personālajiem datoriem.

    Reklāma

    Kā daudzfunkcionālam mājām paredzētam monitoram, LG SMART ir 4K UHD (3840 x 2160) displejs, kas nodrošina augstu attēla kvalitāti neatkarīgi no tā, pie kā lietotājs strādā, un aptver 90% no DCI-P3 krāsu gammas ar HDR 10 atbalstu. Monitora displejs rada skaidrus, precīzus attēlus. Papildus izcilai attēla kvalitātei tā bagātīgo skaņu nodrošina iebūvēts 5 vatu divu kanālu stereo skaļrunis, kas piešķir skatīšanās pieredzei papildu dimensiju.

    Ātrai un pielāgojamai darbstacijai LG SMART monitors sniedz iespēju no LG Content Studio lejupielādēt dažādas mājas birojam paredzētas lietotnes, savukārt LG ThinQ lietotne atbalsta intuitīvus uz webOS balstītus IoT pakalpojumus, kas ļauj lietotājiem viegli kontrolēt savu sadzīves tehniku. Turklāt viedais bezvadu savienojums, ko atbalsta MiraCast, nodrošina, ka lietotāji var koplietot viedtālruņa ekrānu savā jaunajā monitorā.

    Turklāt LG SMART monitors ir aprīkots ar LG Ergo statīvu, kas ļauj ērti pagarināt, ievilkt, pagriezt, sagāzt, pacelt vai noliekt displeju, lai sasniegtu optimālo skatīšanās leņķi darbam vai satura patērēšanai. LG Ergo piedāvā vertikālos un horizontālos režīmus, kas šo statīvu ļauj izmantot dažādos nolūkos, savukārt tā C veida skava un starplika nodrošina vieglu, telpai draudzīgu uzstādīšanu.

    Monitors ir pievērsis sev lielu uzmanību tirgū, pateicoties tā plašajam pielietojumam, veiktspējai un pielāgojamībai. Viedie monitori ir izstrādāti, lai sniegtu atbalstu klientu daudzpusīgajam dzīvesveidam. Ar LG jauno viedo monitoru lietotāji tagad var vienkāršā un ērtā veidā paveikt gandrīz visu ar vienu displeju, sākot no strādāšanas un mācībām mājās līdz satura un filmu straumēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cauraudzis
    08.12.2022 20:59

    Copy/Paste reklāmraksts? :)

    Kursors.lv
    08.12.2022 21:07
    Reply to  Cauraudzis

    Zem raksta nosaukuma taču ir norādīts, ka tā ir preses relīze.

    Biteme
    08.12.2022 22:01

    Kur tad ir viedums?

    Skābene
    09.12.2022 08:00
    Reply to  Biteme

    It isn’t smart, it’s just connected! ;)

    Name*
    09.12.2022 20:44

    Kādēļ nosaukt 4k UHD, ja abiem rezalūcija ir savādāka? Šis konkrētais ir UHD, jo 4k ir 4096×2160.

    Reklāma