Web Analytics
More
    Reklāma

    Sāls grauda izmēra “Louis Vuitton” somiņa izsolē pārdota par 63 000 dolāru

    Jaunākie raksti

    Modes zīmols “Louis Vuitton” jau vairākkārt nonācis redzes lokā saistībā ar ļoti dārgiem gadžetiem un aksesuāriem. Piemēram, pirms četrarpus gadiem sadarbībā ar audio tehnoloģiju uzņēmumu “Master & Dynamic” kompānija izlaida 1000 USD vērtas bezvadu austiņas. Tas bija diezgan pārcenots produkts, ņemot vērā, ka parastais modelis maksāja 300 USD. Tāpat “Louis Vuitton” reiz izlaida somiņu ar iebūvētiem AMOLED ekrāniem, kuras cena noteikti sasniedza vismaz vairākus desmitus tūkstošus dolāru. Turpinot par somiņām, Bruklinas mākslas kolektīvs MSCHF radījis burtiski mikroskopiska izmēra somiņu ar “Louis Vuitton” logo, kura izsolē pārdota par vairāk nekā 63 000 dolāru.

    Smieklīgi mazā somiņa tikusi pārdota izsolē par 63 750 USD – vairāk nekā četras reizes lielāku summa salīdzinājumā ar sākotnējo cenu 15 000 USD. Grūti iedomāties, ka kādam būtu vēlme samaksāt tādu naudu par lietu, kas savu izmēru dēļ nemaz nav uzskatāma par īstu. Somiņa savos izmēros ir mazāka par sāls graudu un ir pietiekami šaura, lai izietu cauri adatas acij.

    Reklāma

    Norādīts, ka soma tika izgatavota, izmantojot “stereolitogrāfisku procesu, ko parasti izmanto sīku mehānisku biotehnoloģiju konstrukciju izgatavošanai”. Būtiski, ka somiņai līdzi nāk arī mikroskops ar iebūvētu digitālo displeju, kas ļauj to labāk apskatīt, jo citādak to nemaz īsti nevar redzēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zefīrs
    04.07.2023 13:36

    Skudrām.

    Biteme
    04.07.2023 14:07

    Pārdodu noliktavu ar sāls graudiņa izmēra rokassomiņām, stalli ar apkaltām blusām un burku ar miljardiem fotonu – bet jāpērk kopā ar pleķi uz Marsa, kur visi šie labumi atrodas. Došu Marsagrāmatas apliecību, viss oficiāli. Instagramā panākumi garantēti.

    Reklāma