Web Analytics
More
    Reklāma

    Louis Vuitton somiņa būs aprīkojama ar vairākiem AMOLED ekrāniem

    Jaunākie raksti

    Pie mums augstu cienītais (bet ne vienmēr no oficiāliem veikaliem nākušais) Louis Vuitton zīmols gatavojas piedāvāt pat divus dažādus somiņu modeļus Canvas of the Future sērijā, kas būs aprīkotas ar lokaniem AMOLED ekrāniem. Lokanos 1920 x 1440 izšķirtspējas AMOLED ekrānus piegādās Royole.

    Louis Vuitton Canvas of the Future somiņas būs iegādājamas ar vienu ekrānu katrā somiņas pusē (1+1), kā arī ar diviem ekrāniem katrā somiņas pusē (2+2). Louis Vuitton somiņas spēs parādīt dažādu saturu no tīmekļa pārlūkiem un, iespējams, arī no citām lietotnēm. Izplatītajā paziņojumā teikts, ka Louis Vitton somiņas būs kā viedtālruņa papildu ekrāni.

    Reklāma

    Royole ražotie lokanie AMOLED ekrāni nav nekāds dižais tehnoloģiju sasniegums. AMOLED ekrāni esot ar visai zemu attēla kvalitāti, kā arī programmatūra uzskatāma par nepabeigtu. Royole AMOLED ekrāni bija apskatāmi CES 2019 norises laikā.

    Satraukumam nav pamata – gan jau Ķīnas veiklās rokas paspēs arī šādas somiņas viltot un nosūtīti uz tev tuvāko tirgus placi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma