Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Apple veido 30 collu iMac datora versiju

    Jaunākie raksti

    Jūnija sākumā Apple izziņoja 15 collu MacBook Air portatīvā datora modeli, kas ir līdz šim lielākais MacBook Air, un tagad parādījušās baumas arī par 30 collu iMac datoru.

    Pagājušajā nedēļā ziņojām, ka tieši iMac dators ir trešais populārākais datoru produkts, ko piedāvā Apple, taču jau kopš 2021. gadā tas nav saņēmis nekādus uzlabojumus. Taču tagad Apple analītiķis Marks Gurmans (Mark Gurman) ziņo, ka uzņēmums strādā pie lielākas 30 collu versijas. Šis modelis būs līdz šim lielākais viss vienā dators, ko piedāvājis Apple.

    Pagaidām gan nav pieejama plašāka tehniskā specifikācija, un šāda izmēra iMac varētu būt vēl viena līdz divu gadu attālumā. Iespējams, ka savu debiju tas varētu piedzīvot reizē ar M3 procesoru, tādējādi atjaunojot iMac, kas nav saņēmusi svaigāko Apple M2 procesoru. Līdz šim lielākais uzņēmuma viss vienā dators bija 27 collu iMac un iMac Pro, kas bija aprīkoti ar Intel procesoriem.

    Tomēr šāda izmēra modeļi un īpaši iMac Pro sērijas dators nepiedzīvoja savu debiju ar Apple M procesoriem, kas gan tika ļoti gaidīts. Personīgi viss vienā datoru koncepts nav tik aktuāls, taču ir zināms, ka gan ASV, gan Latvijas medicīnas iestādēm tīri labi cieņā ir šie datori. Kur arī lielāka izmēra versija varētu būt interesanta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma