Web Analytics
More
    Reklāma

    Kādi jaunumi varētu parādīties Apple iOS 17 operētājsistēmā?

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties Apple izstrādātāju konferencei, ir skaidrs, ka tiks prezentēta jauna iPhone operētājsistēma iOS 17. Izskatās, ka šajā gadā nebūs lielu vizuālu un funkcionālu izmaiņu, bet tā tiks papildināta ar dažādiem maziem uzlabojumiem.

    Baumas par Apple programmatūrām izplatās krietni mazāk, jo uzņēmumam ir iespēja informāciju paturēt tā iekšienē, tāpēc ka tā nenoplūst ierīču piegāžu un ražošanas kanālos. Taču tāpat ir zināmas aptuvenās aprises un gaidāmie jaunumi iOS 17 versijā.

    Vienas no lielākajām pārmaiņām varētu piedzīvot Control Center jeb telefona pārvaldības centrs, kas tās nav piedzīvojis jau kopš iPhone X un iOS 11 palaišana. Tiesa, nav zināms, kādas tieši varētu būt šīs izmaiņas. Tāpat izmaiņas varētu piedzīvot Wallet lietotne, kas varētu saņemt vizuālos uzlabojumus.

    Jaunumi gaidāmi veselības datu ieguvē un atspoguļojumā, jo Health lietotne varētu pārbaudīt cilvēka pašsajūtu un emocijas. Tā ļautu lietotājiem veikt ierakstus par savu pašsajūtu, tādējādi veidojot informatīvo vēsturi un spēt atsekot informācijai. Apple nākotnes plānos ir iespēja noteikt cilvēka garastāvokli, balstoties uz balsi. Iespējams, ka Health lietotne beidzot būs pieejama iPad planšetdatoros.

    Eiropas tirgū mēs varētu saņemt iespēju lietotnes ielādēt ārpus Apple App Store. Tas saistīts ar Eiropas Savienības regulējumiem, ietekmējot Apple monopolistisko stāvokli. Tomēr Apple noteikti centīsies šo procesu padarīt pietiekami grūtu izstrādātājiem, lai nezaudētu savas pozīcijas.

    Pavisam nesen parādījās baumas, ka nākamā iOS 17 versija spēs padarīt iPhone par noderīgāku mājas pārvaldīšanai. Proti, novietojot to horizontālā stāvoklī un pieslēdzot pie lādētāja, telefons kļūtu par viedo ekrānu, kurā atspoguļojas informācija par kalendāru, kā arī laiksapstākļi un lietotņu paziņojumi.

    Apple iOS 17 versiju vairs nesaņems iPhone 8 modeļi, kā arī pirmais jaunā dizaina iPhone X modelis, kas norāda uz tā vecumu. Tāpat jauno operētājsistēmu nesaņems piektās paaudzes iPad un pirmās paaudzes iPad Pro modeļi.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma