Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iOS 17 varētu piedāvāt interaktīvus logrīkus

    Jaunākie raksti

    Marta beigās tika izziņoti ikgadējās Apple izstrādātāju konferences datumi jūnija sākumā. Parasti šajā pasākumā tiek prezentētas nākamās uzņēmuma produktu operētājsistēmas, un viena no galvenajām ir iPhone paredzētā iOS versija. Pagaidām nav daudz baumu, ko nesīs iOS 17, bet viena no interesantākajām lietām varētu būt interaktīvi logrīki.

    Visticamāk, ka nākamā iOS versija nenesīs lielas izmaiņas, līdz ar to arī baumas nav skaļas, un viss būs nelielos sīkumos un vizuālos uzlabojumos. Logrīki jeb angliski widgets iPhone viedtālruņos parādījās vien 2020. gadā, un līdz šim tie ir atrādījuši kādu informāciju bez iespējas kaut ko mainīt. Tieši ar gaidāmo operētājsistēmas atjauninājumu tas varētu mainīties, un būs iespējams veikt kādas darbības šajos logrīkos.

    Piemēram, varētu parādīties spiežamas pogas, slīdņi (angliski sliders) un cita veida dinamiskais saturs. Diemžēl pagaidām nav pieejama plašāka informācija jau par konkrētiem logrīkiem, kas šo potenciāli izmantotu. Tāpat sagaidāms, ka iOS 17 nesīs uzlabojumus ovālā ekrāna izgriezumā – Dynamic Island izmantošanā, kā arī Control Center un telefona meklētāja. Publiski pieejamā iOS 17 Beta versija varētu parādīties jūlijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma