Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple patents norāda uz iespēju nākotnē noteikt Apple Pencil atrašanās vietu

    Jaunākie raksti

    Jauns uzņēmuma Apple patenta pieteikums norāda uz tehnoloģijas izveidi, kas ļautu iebūvēt Find My izsekošanas sistēmu digitālajā zīmulī Apple Pencil.

    Šī problēma noteikti aktuālāka ir tiem, kuri ikdienā ļoti daudz izmanto Apple Pencil ar iPad planšetdatoriem. Nav šaubu, ka to diezgan viegli kaut kur nolikt malā un aizmirst, ja vien tas netiek piestiprināts pie magnētiskā uzlādes punkta iPad sānā. Līdz ar to Apple varētu būt radis risinājumu, nākotnes digitālajos zīmuļos iebūvējot akustiskos rezonatorus.

    Tas nozīmē, ka Apple Pencil būtu spējīgs izdot skaņu, lai ziņotu par savu atrašanās vietu. Tāpat tas tiktu pievienots kopējam Find My tīklam, kas nozīmē, ka jebkura internetam pieslēgta Apple ierīce varētu ziņot par tā atrašanās vietu. Skaņas signāls noteikti vairāk noderētu tieši mājas apstākļos, un darbības princips ir līdzīgs AirTag.

    Apple ir populārs ar savu iespēju viegli izsekot un noteikt atrašanās vietu, pateicoties lielajam produktu skaitam visā pasaulē. Vietas paziņošanā piedalās gandrīz visi uzņēmuma produkti, un sagaidāms, ka drīz ērtības gaida arī Apple Pencil. Man tomēr liekas, ka šis aksesuārs, tomēr tik bieži nepazūd, jo bez iPad planšetdatora tam nav cita pielietojuma, līdz ar to tas vienmēr atradīsies līdzās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma