Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” testē MI čatbotu, kas palīdzēs ar satura ieteikumiem

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) čatboti šobrīd ienāk virknē populārāko lietotņu. Kā nākamā sarakstā ir “TikTok“, kas šobrīd testē MI robotu Tako, kas lietotājiem palīdzēs ar satura ieteikumiem un šādā veidā ļaus ātrāk atrast gan jaunus, gan specifiskākus videoklipus.

    Uzņēmuma, kas seko līdzi izmaiņām lietotnēs, “Watchful Technologies” pārstāvis norāda, ka, ja “TikTok” izlaidīs jauno čatbotu, tas varētu “radikāli mainīt meklēšanu un navigāciju lietotnē”. Par to man pašai grūti spriest, jo salīdzinoši reti izmantoju “TikTok”, taču tiem, kuri lietotni lieto biežāk, jaunā funkcija varētu būt diezgan noderīga.

    Reklāma

    “Watchful Technologies” dalījies ar vairākiem attēliem, kā varētu izskatīties Tako integrācija “TikTok”. Čatbotu varēs atrast videoklipa labajā pusē pie pārējām opcijām. Pieskaroties čatbota ikonai, atvērsies tērzēšanas ekrāns, kur lietotājs varēs Tako lūgt sameklēt konkrētus videoklipus. Piemēram, noteiktu ēdienu pagatavošanas video utml.

    Avots: Watchful Technologies

    “TikTok” pārstāvis atklāja, ka jaunā funkcija pašreiz pieejama vienīgi testēšanai Filipīnās un nenorādīja konkrētāku informāciju par to, kad tā nonāks pie plašāka lietotāju skaita.

    Jāpiezīmē, ka “TikTok” jauno funkciju testē laikā, kad uzņēmums saskaras ar sarežģītu situāciju ASV. Jau ziņots, ka Montāna kļuvusi par pirmo ASV štatu, kur apstiprināts “TikTok” aizliegums, kas oficiāli stāsies spēkā 2024. gada janvārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma