Web Analytics
More
    Reklāma

    “Hogwarts Legacy” videospēles nonākšana Nintendo Switch konsolēs atlikta līdz novembrim

    Jaunākie raksti

    WB Games pirms 2 nedēļām atklāja, ka ar videospēli “Hogwarts Legacy” izdevies apgrozīt 1 miljardu dolāru, un tā pārdota vairāk nekā 15 miljonu reižu. Kaut arī jūlijā tika gaidīta spēles versija Nintendo Switch konsolei, izlaišana atlikta par vairākiem mēnešiem.

    Visiem “Hogwarts Legacy” faniem nāksies gaidīt līdz 14. novembrim, kad spēles versija būs pieejama Nintendo Switch platformai. Iepriekš tā tika solīta jau pēc diviem mēnešiem vasaras vidū, taču šobrīd izdots oficiāls paziņojums. Tas nozīmē, ka spēles pielāgošanai portatīvajai spēļu konsolei tiek atlikta par četriem mēnešiem.

    Reklāma

    No vienas puses tas ir ilgs laiks un būtu jājautā, cik nopietns ir bijis iepriekšējais plāns, bet dzirdot pēdējā laikā daudzu neveiksmīgo videospēļu debiju, laikam labāk ir nogaidīt. Kopumā “Hogwarts Legacy” tika gaidīta jau pirms diviem trim gadiem, tomēr tas nenotika. Katrā ziņā izlaišana šobrīd ir bijusi visai veiksmīga, uz ko norāda gan fanu atsauksmes, gan ieņēmumi. Arī nesenā pielāgošana Xbox One un PS4 konsolēm ir novērtēta pozitīvi.

    Būs interesanti redzēt, kāda būs Nintendo Switch versija, jo līdz šim tikai retajai AAA līmeņa spēlei ir izdevusies veiksmīga pāreja no datoru un klasisko konsoļu versijām uz pārnēsājamo un mobilo Nintendo Switch. Cerams, ka WB Games neliks vilties šajā gadījumā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma