Web Analytics
More
    Reklāma

    “Hogwarts Legacy” videospēle jau nopelnījusi 1 miljardu dolāru

    Jaunākie raksti

    Ar Harija Potera pasauli saistītā videospēle “Hogwarts Legacy” apgrozījusi savu pirmo miljardu dolāru. Lielākoties tas saistīts ar to, ka spēle tagad pieejama iepriekšējo paaudžu PS4 un Xbox One konsolēm.

    Warner Bros. Games pēc videospēles izlaišanas februārī paziņoja, ka pirmajās divās nedēļās tā tikusi pārdota 12 miljonu reižu. Ejot jau trešajam mēnesim kopš izlaišanas ir sasniegta 15 miljonu spēles kopiju robeža. “Hogwarts Legacy” šobrīd ir pieejama ne tikai PS5, Xbox Series S/X un datoriem, bet vecākajām PS4 un Xbox One konsolēm. Tas nozīmē vēl plašāku pieejamību kā līdz šim.

    Reklāma

    Papildu tam šajā gadā gaidāma spēles versijas, kas būs pielāgota Nintendo Switch konsolei, un nesīs papildu ieņēmumus. Jāpiebilst, ka “Hogwarts Legacy” ir iespējams iegādāties dažādas papildu lietas ārpus pamata spēles, kas noteikti ļauj nopelnīt papildu naudu no karstākajiem spēles un Harija Potera faniem. Jebkurā gadījumā trīs mēnešu laikā nopelnītais miljards ir ļoti veiksmīgs rezultāts, un norāda uz spēles veiksmīgo debiju.

    Vai jums ir izdevies uzspēlēt šo spēli?

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    09.05.2023 10:29

    Tas noteikti nav pateicoties PS4, XB One, jo tas miljards ir sasniegts pirms spēles iznākšanas uz šīm platformām :)

    Spēle ir labākā Harija Potera pasaules spēle un ir pelnījusi šo visu. Paldies izstrādātājiem par tik vienkārši kvalitatīvu spēli! 10/10

    grh
    09.05.2023 13:20
    Reply to  REALAIS

    Vai šī spēle var būt arī interesanta 30gadniekam, kuram Potera filmas īpaši neinteresē? Ir vērts iegādāties tīri dēļ spēles kvalitātes un izpildījuma?

    REALAIS
    09.05.2023 14:41
    Reply to  grh

    Tas jau jautājums vai tev patīk ar maģiju saistītās lietas. Tomēr ir ļoti liels faktors, ja interesē tā pasaule kā tāda. Cīņas mehānika ir forša, dizains arī, bet atkal tas atdurās pret to, ka viss ir balstīts uz harija potera filmu dizainiskā izpildījuma. Jo kā tā, spēlei nav īsti nekādas saistības ar Harija Potera stāstu.

    Vienīgais, ko es varu ieteikt ir izmantot Steam un tad ts divas 2h izmēģināt un ja nepatīk sākums, tad taisīt Refund iekļaujoties Steam refund noteikumos.

    User Vulgaris
    10.05.2023 08:54
    Reply to  grh

    Mierīgi. Ar Poteru maz sakara. Spēle ir par Hogwarts skolu un norisinās 100 vai cik tur gadus pirms Potera. Lai visu izietu, easy 60 – 80 stundas.

    Ciba
    09.05.2023 11:40

    Spēlīte ir laba, bet jāgaida kamēr izlabo kļūdas. Apriebies šis pēdējā laika izgājiens ka uzskata visus par bezmaksas beta testētājiem.

    REALAIS
    09.05.2023 11:55
    Reply to  Ciba

    Kas tev pa kļūdām ir? Turpat salīdzināt nav iespējams ar Redfall :D

    Ēteris Buternieks
    09.05.2023 22:27

    Uz steam deck jau 3mēn. kā var spēlēt. Iesāku spēlēt un nez kas man galvā sagriezās, bet atstāju kaut kad vēlāk kad sagribēsies uzspēlēt.

    Reklāma