Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle “Hogwarts Legacy” pārdota krietni labāk nekā paredzēts

    Jaunākie raksti

    Videospēles “Hogwarts Legacy” izstrādātājs WB Games atklājis, ka spēle pārdota par 256% labāk nekā tika cerēts. Tādējādi tika pārspētas visas iekšējās prognozes.

    Jau pirms spēles izlaišanas bija nojaušams, ka tā varētu būt ļoti veiksmīga, pateicoties Harija Potera popularitātei dažādās paaudzēs visā pasaulē, un patiesi pārdošanas apjomi ir vēl iepriecinošāki. Kā norāda pieejamā informācija, tad pirmajās divās nedēļās no videospēles izlaišanas, tā tikusi pārdota 12 miljonu eksemplāros. Šajā laikā “Hogwarts Legacy” ģenerējusi 850 miljonu dolāru ieņēmumus spēles izstrādātājam.

    Reklāma

    Pēc manām domām, šo popularitāti veicinājis arī tas, ka iepriekšējās Harija Potera grāmatu sērijai veltītās videospēles ir bijušas visai dranķīgas. Turpretī “Hogwarts Legacy” sniedz iespēju brīvi pārvietoties šajā maģijas pasaulē, kā arī pildīt dažādus uzdevumus, ne tikai galveno stāsta līniju. Nemaz nerunājot par grafiku un dažādām spēles detaļām.

    Pēc veiksmīgajiem rezultātiem WB Games varētu būt mainījusi savus plānus uz nākamajām spēles daļām. Spēles popularitāte ir atvērusi durvis, lai strādātu pie citiem turpinājumiem, kuros varētu veikt dažādus uzlabojumus. Piemēram, spēlēt kalambolu, kas šobrīd nav pieejams, vai plašākas iespējas veidot spēles tēlus.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User Vulgaris
    19.04.2023 12:38

    Kalambolam būs atsevišķa spēle, kam tests sākas jau šomēnes. Var pieteikties https://quidditchchampions.wbgames.com/en

    REALAIS
    19.04.2023 16:06
    Reply to  User Vulgaris

    Jā, tai spēlei būs grūtāk izsisties. 7 pret 7 online spēle ir kā ir, pavisam cita kategorija.

    REALAIS
    19.04.2023 16:05

    Un tas viss ir sasniegts neskatoties, ka spēle vēl nav izlaista ne uz PS4, Xbox One un Nintendo Switch. Kaut gan, protams, pieredze uz tik vecām sistēmām noteikti nebūs tik iespaidīga kā tāda ir uz PS5/ Series X/ PC

    Last edited 1 year ago by REALAIS
    Reklāma