Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo Pixel Tablet planšetdatoru kopā ar speciālu turētāju

    Jaunākie raksti

    10. maija vakarpusē pēc Latvijas laika norisinājās ikgadējā Google I/O izstrādātāju konference, kurā līdzās neskaitāmiem mākslīgā intelekta paziņojumiem, tika prezentētas jaunākās Pixel ierīces. Beidzot zināma precīza planšetdatora Pixel Tablet specifikācija un cena.

    Tas būs 11 collu liels planšetdators ar LCD tehnoloģijas ekrānu un 2560×1600 pikseļu izšķirtspēju. Tā spilgtums varēs sasniegt 500 cd/m², un ekrāns būs pārklāts pretsmērēšanās kārtu, kas nodrošinās labāku aizsardzību pret pirkstu nospiedumiem. Pixel Tablet darbinās Google radītais Tensor G2 procesors, bet drošību nodrošinās Titan M2 procesors.

    Papildu tam planšetdators būs aprīkots ar 8GB operatīvo atmiņu, un varēs izvēlēties starp 128 un 256GB ietilpību, kas ir vairāk nekā iPad un iPad Air bāzes modeļiem, ar ko Pixel Tablet varētu konkurēt. Gan priekšā, gan aizmugurē atradīsies identiska 8MP izšķirtspējas kamera. Līdzīgi kā jaunākajam iPad modelim, priekšējā kamera atradīsies garākās malas centrā, lai nodrošinātu ērtākus videozvanus.

    Pirkstu nospieduma lasītājs ir iebūvēts ieslēgšanas pogā. Planšetdatoru darbinās 27 vatu akumulators, kas spēs nodrošināt līdz 12 stundām ilgu darbību. Šobrīd ierīce būs aprīkota ar Android 13 versiju, un tā saņems piecu gadu atjauninājumus. Par skaņu rūpēsies četri skaļruņi, bet balsi uztvers trīs mikrofoni.

    Kā jau tika redzēts iepriekš, tad planšetdatora komplektācijā būs speciāla dokstacija, kas kalpos gan kā skaļrunis, gan Pixel Tablet padarīs par viedo skaļruni ar ekrānu, imitējot divas iekārtas vienā. Pie dokstacijas planšetdators piestiprināsies ar magnētu palīdzību, līdz ar to būs pietiekami ērta noņemšana. Protams, savienojumam varēs izmantot USB-C pieslēgvietu.

    Google Pixel Tablet Eiropā būs nopērkams par 679 EUR, tāpēc to var salīdzināt gan ar iPad un iPad Air modeļiem, kā arī Samsung Galaxy Tab sēriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma