Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus augustā varētu prezentēt savu pirmo salokāmo viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Salokāmo viedtālruņu tirgus 2023. gadā varētu iegriezties pavisam karsts, jo savu pirmo salokāmo viedtālruni augustā, iespējams, izziņos zīmols OnePlus.

    Mūsu valsts svētku dienā Google oficiāli izziņoja, ka Google I/O konferencē tiks prezentēts pirmais Google Pixel Fold salokāmais viedtālrunis, kā arī šogad gaidāmi jau piektās paaudzes Samsung Galaxy Fold un Flip modeļi. Visticamāk, ka tiem augustā pievienosies pirmais salokāmais viedtālrunis no OnePlus.

    Kaut arī šobrīd nav zināma precīza telefona specifikācija, tomēr balstoties uz iepriekšējo modeļu izlaišanas grafikiem un baumām, tieši augustā mēs varētu ieraudzīt šādu modeli no OnePlus. Piemēram, OnePlus 10T tika izziņots 2022. gada 3. augustā. Šajā augustā varētu tikt izziņoti arī nākamās paaudzes Galaxy Fold un Flip modeļi. Iespējams, ka tas varētu notikt arī agrāk.

    Kaut arī salokāmie viedtālruņi joprojām ir diezgan dārga spēļmantiņa, varbūt tieši OnePlus būs vieni no retajiem, kas varēs piedāvāt cenas ziņā lētāku modeli ar sakarīgu specifikāciju un izturību. Bet tendence ir skaidra, ka katram sevis cienošam viedtālruņu zīmolam ir vismaz viens salokāmais modelis, izņemot Apple. Jāpiezīmē, ka pavisam nesen OnePlus sāka oficiāli piegādāt savu pirmo planšetdatoru OnePlus Tab, kas ieguvis visai labas atsauksmes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma