Web Analytics
More
    Reklāma

    Rezervē OnePlus Tab planšetdatoru par 99 dolāriem, un gala summu uzzini kaut kad vēlāk

    Jaunākie raksti

    OnePlus Tab ir zīmola pirmais planšetdators, kas tika izziņots šī gada februārī. Uzņēmums piekopj visai interesantu mārketinga un pārdošanas stratēģiju, jo OnePlus Tab ir iespējams rezervēt par 99 dolāriem, bet nav zināma tā gala cena.

    Šo faktu neparastu padara tas, ka OnePlus ir paziņojis, ka pilnā cena tiks izziņota 25. aprīlim. Visiem, kuri līdz šim brīdim būs veikuši rezervācijas priekšapmaksu, būs laiks līdz 28. aprīlim, lai samaksātu atlikušo summu. Lai vēl vairāk uzrunātu potenciālos pircējus, priekšapmaksas veicēji saņems bezmaksas magnētisko klaviatūru vai digitālo OnePlus Stylo zīmuli.

    OnePlus Tab būs 11.6 collu liels planšetdators. To darbinās MediaTek Dimensity 9000 procesors un Android 13 operētājsistēma. Planšetdatora ietilpība būs 128GB, bet operatīvā atmiņa 8GB. Aizmugurē atradīsies 13MP kamera, bet priekšējā būs ar 8MP izšķirtspēju. OnePlus Tab būs pieejams tikai vienā krāsā – zaļā. Viena no lielākajām atšķirībām starp konkurentiem būs ekrāna malu attiecība 7:5, kas pēc uzņēmuma domām ļaus ierīci labāk izmantot lasīšanai.

    Vēl viena kļūda, kas varētu būt ieviesusies OnePlus materiālos ir tā, ka planšetdatora tirdzniecība tikusi paredzēta jau 8. martā, taču izskatās, ka tas ir bijis domāts 8. maijs. Katrā ziņā šis produkts ir apvīts ar ļoti interesantu pārdošanas stratēģiju, un jāgaida, kāda galu galā būs tā kvalitāte un veiktspēja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma